29. joulukuuta 2013

1 vuotta!

2 työntäytäyteistä työpäivää takana (ALET alkaneet kaupoissa). Tänään yhdellä vapaalla kerennyt hieman huiskia paikkoja puhtaiksi. Sain eilen puuskan siivota kaikki jouluhömpötykset pois, nurkista, ovista ja joka paikasta paitsi ikkunoista verhoja (onneksi ovat nekin valkoisia ettei niin punaisena loista. Miten ihmeessä punainen väri voikaan rueta nuin paljon ärsyttämään tai suoraan sanottanu ahdistamaan..


 Yksi isoin syy miksi halusin kerätä joulun pois on että meidän tylleröinen, rakas pieni täyttää tänään 1 vuotta! Ei millään voi käsittää että on tasan vuosi siitä kun lähdin pienokaista synnyttämään. Pieni ihme syntyi 22:45 myöhään illalla..

Heti aamusta oli kova meno päällä..taaperokärryllä huidellaan menemään kovalla vauhdilla ja ensiaskeleet otettiin 11.12.13 (aikas kivan helppo päivämäärä muistaa). Kävellään mutta välillä on niin kiva kontatakkin.

Tytölle ostettiin 1 vuotis lahjaksi kakku legoja, ovat syötävän suloisia. Vaikka ikäraja Dublo legoissa olisi vasta 2-5 niin tytty on leikkinyt niillä ihan vauvasta asti. Heti innoissaan kakkujen kimpussa. Jospa tulisi innokkaampi leipuri kuin äidistään..

Ihanaa 1 vuotispäivää muru!
2 kommenttia: