4. joulukuuta 2013

LUUKKU 4

Alakerrassa, keittiön alapuolelle rakennettiin kodinhoitohuone. Täällä pestään pyykit käsin koska tänne ei ole hommattu pyykinpesukonetta. Harmikseni en ole sellaista löytänyt Mailegilta. Olisipa se kiva toteuttaa itse. Tarra on ostettu Halpa-Hallista joskus alku kesästä, tarra-arkissa oli 4 kodinhoitohuoneeseen sopivaa tarraa,hinta 4,95€. Hyödynnän muutaman niistä joskus omaan kodinhoitohuoneen kaappiin.Tapetiksi valitsimme tänne tähtitapetin palasen mikä oli jäänyt ylimääräiseksi kun tapetoimme mummon kanssa pojan huoneen keväällä. Jos haluaa edullisesti tapetta kannattaa olla Elloksen asiakas. Elloksen valikoimissa on todella paljon kauniita tapetteja sekä niistä tulee jatkuvasti tarjouksia esim. -40% yhdesta tuotteesta tai jopa -50%! En ole maksunut tapeteista juuri mitään.


Näin se pyykki on talvella kuivatettava niin nukkekodissa kuin meilläkin kotona koska emme omista kuivausrumpua. Nämä Mailegin huonekalut ovat yksinkertaisen kauniita!
Huoh..tänäänkin olisi pitänyt pyykkikonetta pyörittää mutta hieman väsymys painaa. Tyllerö on valvottanut meitä pari yötä 01:00 tai jopa 03:00 asti koska hampaita pukkaa rytinällä ja töissä on mennyt koko päivä. 1 työpäivä ja 4 vapaata, ihanaa päästä laittelemaan lisää joulujuttuja.

Joko teillä on osteltu joululahjoja?!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti