23. joulukuuta 2013

LUUKKU 23 & 24

Tänään on ollut kaikenlaista hommaa ihan aamusta alkaen (onneksi kivaa sellaista)! Joulukotia on ollut kiva laittaa jo tovi ja sitä on saanut fiilistellä ihan lumenkin kanssa. Tykkään ennemmin laittaa joulua kotia ajoissa kun niin että joulukoristeet yms..lotjottavat nurkissa vielä loppiaisenakin tai kyntteliköt loistavat vielä helmikuussakin.. 

Tässä tulee nyt kerralla kaksi luukkua eli jouluaatonkin luukku, koska huomenna touhutaan lasten kanssa niin paljon ettei tänne koneelle illalla enää jaksaa raahautua.

Pupuloidenkin aatonaattoiltaa päästiin kurkkaamaan..tosin lapset olivat jo untemailla.

Adalmiina sai nimenantotilaisuudessaan tälläisen kauniin mobilen. Adalmiina simahtaa oitis kun mobile soittaa kaunista musiikkia.


Lasten huoneessa kuuluu tuhina. Adalmiina nukkuu kärryissä (pinnasänky puuttuu vielä kokonaan) & Niilo nukkuu lattialla patjalla (puuttuu myös päästävedettävä sänky).


Uunista tulee hurmaava tuoksu..kinkku siellä tirisee. Sitä on vahdittava koko yö!
Kodinhoitohuone on tänään siivottu ja pyykkiä jäi vaan vähän pestäväksi. Mikäs kumma silityslaudan päällä on!? Onko tonttu käynyt salaa Pupuloilla ja unohtanut kaulahuivinsa.

Tänään pupu perhe koristeli joulukuusen, siitä tuli oikein soma. Vanhemmat ovat ihan poikki ja löhöilevät sohvalla kuusta tuijottaen.

Pakko oli ostaa tälläinen sisustuskortti Sisustus Satiinista, koska se nosti vain tunteet pintaan. Monesti tytöistä saa hellyyttäviä kortteja mutta tämä pienestä pojasta oli aivan ihana. Kortin teksi: "Teen kaikkeni jotta voisin lentää luoksesi." Jotenkin vaan kosketti todella paljon. Joulu on lasten juhla ja minä niin todellakin toivon että kaikki lapset saisivat viettää rauhallisen, iloisen, ikimuistoisen ja rakastettavan joulun!
Oikein rauhallista ja rentouttavaa Joulua kaikille lukijoilleni!

1 kommentti:

  1. Kiitos Sanna samoin ja kiitos ihanasta kalenterista. Joka päivä viimesenä sängyssä katottu ja ootettu päivityksiäsi! Jatkathan bloggailua★Mari♥:lla

    VastaaPoista