2. joulukuuta 2013

LUUKKU 2

Tänään minulla alkoi työt ja voi että oli kivaa. On niin mahtavaa kun on työ mistä tykkää ja piristävät työkaverit. Heti ensimmäiset 5 asiakasta olivat tuttuja, jotka tulivat moikkaamaan ja tekemään ostoksia. Olipas kiva kuulla että olivat minua odottaneet. Kotona oli kaikki mennyt hyvin (isä hoitaa lapsia kotona, koska on lomautettuna). Kotiin tullessa minua ei odottanut sekasotku tai mitään muutakaan järkyttävää. Jos tämä arki alkaa näin rullaamaan niin jippii. Aika näyttää..lapsetkin oli olleet kiltteinä ja tarrautuivat minuun kun tulin kotiin, hellyyttävää. Joulukalenterissa pääsette seuraamaamaan pieniä otoksia tytön tulevasta nukkekodista. Tässä hieman nukkekodin tapetteja.

Tapeteiksi huoneisiin käytän tapettipalasia sekä hyllypaperia.

Sain tytölle joululahja/synttärirahaa ja päätin ostaa pitkään miettimäni lipaston. Vaikka tyttö on vielä pieni niin haluan silti alkaa puuhastelemaan nukkekotia. Kaappi on Jyskin Petri lipasto. Näitä kaappeja saa myös ilman ikkunoita. Punnitsin kauan kummanko ottaisin mutta päädyin ikkunallisiin koska nukkekodin elämä saa näkyä koko ajan vaikka sillä ei leikittäisikään.

Huoneita on 4 kpl joten perus huoneet sinne mahtuvatkin.. Tässä lapsen on helppo leikkiä seisaaltaan ja istualtaan. Joulukalenterissa nukkekoti valmistuu pikku hiljaa.

Lainasin kirjastosta Mauri Kunnaksen JOULUPUKKI kirjan. Voi että me pojan kanssa tykätään lukea ja varsinkin ihastella näitä kuvia. Poika oli ihan innoissaan kun näki miten tontut tekevät ahkerasti töitä jotta hän saa Jouluna lahjoja. "Katsos äiti, ihan samalainen kirjoituskone kuin meillä"! Nämä kuvat ovat uskomattomia ja vaikka luet kirjoja monta kertaa näet vain aina ja aina uusia hauskoja yksityiskohtia!

Tämä tonttu nukkuu ennemmin heinien seassa kynttilän valossa kuin muiden tonttujen tavoin perinteisessä sängyssä.

Taas poika huudahti: "Äiti, ihan samalainen tuplapulpetti kuin minulla"!! Ja löytyypä muuten tuo nostalginen kassikin mutta tummansinisenä, minun äitini on ostanut sen pojalle joululahjaksi.

"Onko tuo aarrekartta"? Juu, on se..

Korvatunturilla on jo monta joululahjatoivetta tehty valmiiksi..
Lumisin terveisin 

-Sanna-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti