25. joulukuuta 2013

Joulupäivän tohinoita

Zzzz....aamulla koko perhe nukuttiin vaille kymmeneen. Oli kyllä super ihanaa kun lapsetkin nukkuivat niin pitkään (kukkuivat kylläkin aattoyönä molemmat 22:00 asti. Nukkuminen on kyllä niin parasta, varsinkin jos kukaan ei herätä. Tyttö on välillä ollut hieman haastava, varsinki illalla nukahtamaan..

Tänään ulkoiltiin lasten kanssa. Tytön nukkuessa pojan kanssa peuhattiin lumessa, joo-o kyllä vain lumipenkassa paremminkin..on kyllä tosi tylsää olla lasten kanssa juoksennella vesilammikoissa ja kun on niin pimeääkin. Sillä välin kun peuhasime ulkona niin mies leikkasi kuramattoa eteiseen, jippiiiii. Olin saanut joulupukilta kuramattoa. Voi että joulupukki on todella tarkkaan kuunnelleut minun toiveita. Sain kivasti lahjoja ja kaikki olivat niistä tarpeellisia. Tässä hieman eteisen kuvia:


Kuramatto näyttää kuvissa aika mustalta mutta on luonnossa tummanharmaa. Ennen maton laittoa jännitin hieman että olisiko matto liian tumma mutta ei ollut alkuunkaan, jopa lisäsi tilan tuntua! Nyt ei kurakelit haittaa. KIITOS JOULUPUKKI!
Kuramatto toppaa roskat eteiseen eikä ne enää niin helposti kulkeudu isompaan eteistilaan ja sieltä joka paikkaan. Tätä ollaan mietitty se reilu 2 vuotta kun ollaan täällä asuttu..aina joku muu projekti on mennyt tämän edelle. Mikä mainioin päivä testata kuramattoa tänään (ulkona satelee hiljalleen ja vettä, kuraa, lehtia, männyn neulasia siellä täällä). Samalla maton alle jäivät piiloon kaakeleiden kolot missä wanhat portaat olivat kiinni. Ensimmäinen tämän kodin muutostyö oli tosiaan portaiden vaihto koska portaat olivat aivan liian jyrkät lapsille.
Tuon taulun tekstin voisi muuttaa...että täällä asustelee onnellinen äiti jota eivät enää kurakelit paina! Onni on omistaa kätevä mies. Vähän vihjailin että josko saataisiin pikku hiljaa mietintä myssyn alle kodinhoitohuoneen pintaremonttia (ihan vain työtason, altaan ja hanan vaihtoa) ja eikä edes tyrmännyt ideaa. Eli ei kun vaan suunnittelemaan kun lapset iltaisin tuhisee.  
Laittelen myöhemmin kuvia mitä kivoja juttuja pukki toi! Olitko sinä kilttinä, millaisia lahjoja sait?

Jouluisin terveisin Sanna

2 kommenttia:

  1. Kiva kuramatto:)Hyvää Tapaninpäivää sinne! Nyt vaan miestä patistamaan kodinhoitohuoneen kimppuun;)

    VastaaPoista
  2. Eikö :) äiti ja lapset tykkää kun saa tepsutella rauhassa kurakengillä ja mies tykkää kuv vaimo ei nalkuta jatkuvista roskista siivouspäivinä ;)

    VastaaPoista