22. joulukuuta 2013

LUUKKU 21

Kylläpäs nyt ottaa koville..töissä tuli kyllä annettua kaikkensa joululahjoja haluaville. Välillä on kiva myydä miehille kosmetiikkaa (ostavat vaimoille ja tyttöystäville) niille on vaan niin helppoa ja muutenkin erilasta myydä tuotteita. Miehet ei vaan tee asioita liian vaikeiksi, mieti kahden pinkin väliltä että kummanko ottaisi. Huomenna ajattelin hieman huiskia joulusiivousta ja pestä saunan mutta se saa riittää. 

 Kaikki lahjat ja ruuat hankittu joten voi alkaa jo rentoutumaan joulun odotukseen. Tuntuu surulliselta kun kuulee miten ihmiset ressaavat tulevasta joulusta. Omasta mielestä osaan järkätä tietyt jutut ajoissa ettei kiire ja järjetön stressi uhkaa päälle...lahjat ehdottomasti ostan ajoissa ja kotia ei jouluksi tarvitse puunata lattiasta kattoon kunhan pitää kodin suhteellisen siistinä koko ajan. Kinkku paistellaan ja muuta ruokaa tehdään, mutta miksi pitää itseään kiusta tuhannella eri ruokalajilla. Tottakai itsekkin haluan että Joulu on mahdollisemman ihana, jotta lapset muistaisivat Joulun kauniina muistona niin kuin sen itsekkin kotoa muistan. Ei silti viitsi itseään väsyttää täydellisyyden tavoittelulla!


Sain ystävältäni ihanan joulukortin! Tykkään niin kovasti tästä tekstistä. Sopii myös yllämainittuun joulukeskusteluun..Keep calm ennen joulua!

Zzzz...näin kuviin ja tunnelmiin on hyvä lopetella lauantai ilta. Silmät luppasee mutta jos hieman menisi sohvalle ja virkkaisi hetken.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti