16. joulukuuta 2013

Luukku 16

Arki vapaapäivä on ollut työntäyteinen..aamulla oli pakko tarttua imurin varteen kun mies lähti tytön kanssa ulos ja poika oli hoidossa harjoittelemassa joulujuhla esityksiä. On todella kivaa kun saa olla vapaalla viikolla (minulla joka toinen maanantai vapaa). 

Kaupasta käytiin ostamassa Joulukinkku, slurps. En ole vielä ollenkaan saanut maistaa kinkkua, koska en ole ollut pikkujouluissa. Illalla oli vuorossa pojan päiväkodin joulujuhla ja poika esiintyi innoissa. Onhan se todella liikuttavaa katsoa kun toinen niin innoissaan laulaa. Tänään puput eivät antaneet tulla kuvaamaan kotiaan, koska hekin haluavat välillä rauhoittua. Saan kuitenkin mennä heille kuvaamaan ennen joulua!


Tämän kynttelikön valossa näpyttelen blogia.


Hyasintit kupeissa kiehtovat minua!

On ollut ihanaa saada jo kaksi Joulukorttia. Itse tilasin netistä joulukortit valokuvista (2erilaista) ja ne eivät ole vieläkään tulleet!!! En siis tänä jouluna saa postitettua joulukortteja, mikä surku koska minusta on ihanaa (tärkeää) lähettää joulukortteja koska niitä on niin kiva itsekkin saada! Pahoittelut että kortteja ei tipahtele tänä vuonna. Nyt on pakko mennä nukkumaan että jaksaa olla reippaana töissä (joka ilta kukkunut 00.00-01:00)! Kohta on Joulu, ihanaa rentoutumista.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti