1. tammikuuta 2014

Onnea vuodelle 2014!

Onnellista alkanutta vuotta lukijat!

 Hurjaa miten taas 1 vuosi vierähtiä niin nopeasti ja vauhti ei kun kiihtyy kun mittariin tulee uusia lukemia..kohta itsellä paukkuu yli kolmenkymmenen. Uusi vuosi vastaan otettiin rauhallisesti. Olin aattopäivänä vielä töissä joten sen jälkeen ruettiin lasten kanssa ammuskelemaan raketteja tai pojat ampui ja me tytöt värjöteltiin kauempana (tyttö itki joka rakettia). Mitään herkkuja ei erityisemmin hommattu koska joulukirkut ole vieläkään sulaneet. 

Aamulla sain inspiraation vaihtaa taas vaihteeksi olohuoneen järjestystä ja se pirisää hurjasti taas niin hektisen arjen keskellä. 

Pentikin vitriinin laitoin jakamaan keittiön ja olohuoneen välistä tilaa. Mukavaa kun keittiössä on selkeästi intiimimpi tunnelma kun tila ei ole niin auki (vaikka nautinkin suunnattomasti tilantunnusta).

Telkkarikaappi pääsi taas takaisin pitkälle seinustalle.


Miehelle tein oman pikku nurkkauksen takan viereen. Kuistilta nappasin pöydän nurkkaan, ihan kuin olisin saanut jotain uutta. Jos välillä tuntuu että kaipaisi jotain uutta kotiin niin muutamien huonekalujen / tavaroiden uudelleen sijoittelu korvaa shoppailu tarpeen. Ainahan ei ole mahdollista muuttaa järjestystä mutta pelkästään kaapista otettujen sisustustavaroiden esillelaittaminen tuo pientä piristystä. Tomii ainakin minulla. Miehen kanssa mielestämme viime vuosi oli onnellinen, perheemme kasvoi tytöllä ja muutenkin olimme terveitä minun sappileikkausta lukuun ottamatta. Toivon koko perheelle terveyttä ja kaikille teille lukijoille myös sekä oikein antoisaa tulevaa vuotta! Kiitos kun olette innokkaasti jaksaneet käydä täällä päivittäin!

 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti