27. tammikuuta 2014

Rintamamiestalo

Tänään on ollut hektinen vapaapäivä mutta kiva sellainen. Olen soittanut sataan eri paikkaan ja ajellut autolla sinne tänne. Ehdin kuitenkinn käymään kaverini luona tässä lähellä. Lapsistakin huomasi miten kivaa oli touhuta vaihteeksi muuallakin kuin kotona. 
Kaverini on miehensä kanssa laittanyt koko rintamamiestalon sisätilat uusiksi. Ennen kuin löysimme nykysisen kodin mieheni kanssa niin katselimme yli vuoden taukoamatta vanhoja rintamamiestaloja. Niitä oli kyllä tarjolla mutta hinnat hirvittivät ja toisaalta edullisissa olisi ollut meille ihan liikaa työtä!


Oiiiiii, yksi erityinen syy miksi niin kovasti pidän rintamamiestaloista on se että nurkissa asustelee ihanaakin ihanimpia pönttöuuneja! Kaverini luona tälläinen suloisuus löytyy oluhuoneen ja ruokailuhuoneen välistä. En ole koskaan nähnyt näin kivaa keksintöä että pönttöuuni näkyy molemmilla puolella huoneista. 

Olohuoneen puolella uuni näyttää tältä! Todella yksinkertaisen kaunis sisustuselementti!

Yläkerrassa on kaksi suloista vinttikammaria. Rappusista tullessa ensin on tytön huone ja perällä vanhempien makuuhuone missä asustelee kaunis punainen "kanuuna". Tämä on ehdottomasti kodin sydän.


Keittiö on ikean mallistosta ja sopii todella mainiosti vanhan talon henkeen. Olen itsekkin haaveillut kyseisestä keittiöstä mutta se saa odottaa..Haluaisin ainoastaan alakaappeja koska avohyllyt kiehtovat minua. Minulla on paha tapa hamstrata tavaroita turhaan yläkaappeihin. Jos joskus saan keittiöremontin tähän kotiin niin kaappeihin ei tule mitään ylimääräistä. Jos yläkaappeja ei asenneta niin (tavaroista) pakkoluopumista on tapahduttava.


Harmaa on ehdottomasti suosikkini lattiaväreihin. Lattia meidän on joskus pakko uusia koska se muuttaa niin paljon koko kodin ilmettä! Nostan hattua kaverilleni ja hänen miehelleen koska ovat nähneet todella paljon työtä tämän talon eteen!
Vaikka en omistakkaan rintamamiestaloa niin onneksi näissä saa vierailla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti