26. tammikuuta 2014

Haaveiluja

Viikko alkaa olla lopuillaan..alku viikosta olin töissä ja torstai ja perjantai meni koulutuksessa Vantaalla. Todella ihanaa oli nähdä kolleegoja. Kyllä koulutuksista saa sitten niin paljon uutta virtaa työhönsä. Koulutusten jälkeen olen ollut 2 päivää vapaalla ja onneksi huomenna on myös arkivapaa jolloin kerkee taas hoitamaan juoksevia asioita..

Kotimme talvisessa asussaan..viime vuonna saimme koko terassin valmiiksi..kaiteet vai uupuivat. Sitä vaan kovasti miettii mitä kivaa ensi kesäksi pihalle tehtäisiin. Ainaskin roskiskatos täytyisi tehdä (roskispönttö töröttää rumasti tienviereesä). Haluaisin että katos olisi talonvärinen. Ulkosaunakin olisi kiva mutta siihen ei taida rahkeet ensi kesälle riittää koska lapset ovat pieniä.. 
Tänään alakerran puunauksen jälkeen oli kiva painua pojan kanssa pienille "merirosvounille". Ihme että poika suostui unille koska ei enää ole aikoihin nukkunut päikkäreitä. Pojasta on kiva laittaa verhot kiinni ja kynttilä palamaan (mistä äitikin pitää kovasti). Tulen lepattaessa saa ehdottomasti parhaimmat unet.Täällä edelleen haaveilen kovasti kodinhoitohuoneen pienestä remontista. Toivon että remontin saamme tehtyä ennen kesää. Sillä aikaa fiilistelen näillä kodinhoitohuoneen pienillä sisustusjutuilla. Sain ystävältäni synttärilahjaksi ihanan kynttilän jonka tuoksu on puhdas pyykki. Sain häneltä aijemmin vartalovoiteen, suihkugeelin ja vartalokuorinnan, pidin niistä kovasta koska olivat myös samalla tuoksulla. Kynttilä tuoksuu mutta ei liiaksi ja se sopii kodinhoitohuoneeseen (en sitä raski polttaa). Edellä mainittuja tuotteita voit ostaa kauneuden erikoisliikkestä Kicksistä, ovat heidän omia tuotteitaan. Pidän myös kovasti silitysvesistä. Olen ostanut tämän silitysveden aikoinani Sokokselta. Ensin täytyy kuitenkin tehdä keittiössä pieni prokkis ennen kun pääsemme kodinhoitohuoneen kimppuun. Kerron siitä kunhan olemme saaneet sen valmiiksi. 
                                        Aurinkoista viikkoa! Kevät lähenee hurjaa vauhtia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti