4. tammikuuta 2014

Ripaus jouluisia kuvia..

Kiireisiä työpäiviä takana ja nyt voi rauhoittua täysin 3 päivän vapaista! Nauttia kotona olosta, puuhailla lasten kanssa ja mietiskellä hieman sisustus juttuja..niitä to do listalta. Sain tämän ihanan LUMOAVA JOULUKIRJAN hyvältä ystältäni joulupukin kontista. Kirjan on kirjoittanut Ilona Pietikäinen Äänekoskelta eli samasta kaupungista missä itse asutaan (tosin ei asuta keskustassa). Aivan hurmaana kirja luettavaksi. Kivoja ideoita pullollaan. ISO kiitos ystävälle.
Kuvat lainattu Lumoava Joulukirjasta.

Tätä kirjaa olen odottanut hartaasti.Itse en sitä raskinut ostaa mutta varasin sen paikallisesta kirjastosta ja nyt tänään sain sen käsiini. KAUNIS PIENI JOULU KIRJAN. Kirjan kannessa on Anne Nieminen joka pitää blogia: Kaunis pieni elämä. Ensimmäisen kerran kun aloitin lueskelemaan sisustusblogeja noin 5 vuotta sitten löysin tämän ihanan, herttaisen blogin.Anne on erittäin taitava käsistään, osaa todella paljon tehdä kaikkia ihania juttuja..varsinkin lapsilleen. Blogi kiehtoo minua siksi koska siellä on erittäin kauniita kuvia ja paljon ihania vinkkejä askarteluihin.

Minun on jo kauan pitänyt tehdä lasten huoneisiin tälläiset kaamosvalot. Pitäisi vaan päästä kangasostoksille..niin suloiset ja somat.

En juurikaan tykkää mistään eläinaiheisista kuoseista varsinkaan sisustusmielessä mutta tälläisen pienen pupun voisin haluta tylleröisen huoneeseen.

Annen pojan huoneessa komeilee upea linna jossa varmasti pojan on jännittävää nukkua.

Tässä yksi esimerkki miten taitava hän on käsistään ja viitseliäs (itse en jaksaisi tehdä muotteja käsin).

Kuvat lainattu Kaunis pieni Joulukirjasta.

1 kommentti: