13. tammikuuta 2014

VAPAAPÄIVÄ!

Ai että nämä arkipäivälle sattuvat vapaapäivät ovat sitten mukavia. Voi käydä hoitamassa käytännön asioita joita ei muuten millään ehdi hoitamaan, varsinkin kun työaika 10-18. Kävin tänään anomassa passia. Ajattelimme järkätä miehen kanssa pienen loman ihan kahdestaan. Lähdemme helmikuun alussa Tallinnaan, Wanhaan kaupunkiin yöksi, syömään, rentoutumaan. Ajattelimme mennä katsomaan Titanic näyttelyn mikä on vain Tallinnassa, ainoana Euroopassa. Odotetaan kyllä reissua kovasti. Meillä mummolat ovat 300 km päässä joten mielestämme olemme ansainneet pienen loman ilman lapsia koska hoitoapua ei juurikaan ole.Vapaapäivänä on ihana hörppiä kuumaa kaakaota. Näitä Green Gaten mukeja olisi ihana saada lisää. Tykkään kovasti Green Gaten tuotteista koska niitä on mallistosta toiseen helppo yhdistellä. Kohta saapuvat suloiset pastellivärit kauppoihin. Kummasti pastelleja kaipaan kevättä kohti mentäessä..itse aion lisätä wanhaa roosaa kevään lähestyessä.

Herkulliset appelsiinit ovat kaupoissa. Kreikkalaiset ovat mielestäni parhaita!! C-vitamiinia kunnolla niin ei tule flunssia.


                                                           Aurinkoista viikkoa lukijat!

2 kommenttia:

  1. Todellakin ootte reissun ansainneet. :) Itekin haluisin tuota Titanic-näyttelyä katsomaan. Onhan tässä vielä reilu pari kuukautta aikaa...

    Kivaa viikkoa!

    VastaaPoista
  2. Eikö!! Pakko välillä ajatella omiakin tarpeita. Odotan kyllä innolla näyttelyä. Kerkeet vielä hyvin.

    VastaaPoista