1. joulukuuta 2014

LUUKKU 1

Vihdoin odotettu joulukuu on saapunut! Tasan vuosi sitten palasin takaisin töihin hoitovapaalta, vitsit miten aika rientää nopeaa. Viime vuonna päivitin lähes päivittäin joulukalenteria ja yritän tehdä niin myös tänä jouluna. Aamu alkoi rauhallisissa merkeissä. Nukuimme hieman pidempään koska hoidossa pidettiin tänä aamuna "hyssypäivää". Hyssypäivän tarkoituksena on tuoda lapsi yövaatteissa hoitoon ja että joulun alusaikaa ruettaisiin viettämään rennosti. Hassua huomata miten hoidosta voi aamulla hieman myöhästyä vaikka lapsia ei tarvinnutkaan pukea. On sitä vaan tottunut aamurutiineihin.
   Tänä vuonna emme hommanneet lapsille lainkaan perinteisiä joulukalentereita koska Mailegin nissekalenterit hoitivat virkaa. Nissejen koukuista roikkuivat karamellit..Aamulla hoitopaikkaan mentäessä tunnelma oli ihanan rauhallinen, ulkona paloivat jouluvalot, sisälle mentäessä kuului rauhallinen joulumusiikki, valona aikoastaan tunnelmavalot ja vastassa hoitajat yötamineissaan (aivan mahtava idea)!

Kun sain lapset hoitoon minulla oli aamulla oma pieni hetki rauhoittua..Joulunpunainenkynttilä, glögiä ja Jeanne d Are Living- joulun numero. Kumpa joka aamu kerkeäisi rauhoittua ja pitää ihan pienen hetken itselleen!

Tänään pääsin aikaisemmin töistä joten iltapesujen jäkeen puettiin juhlatamineet päälle ja ruettiin kuvailemaan jouluisia kuvia. Miten ihmeessä sitä taas jättääkin kuvat taas viime tippaan. Teettääkkin vielä pitäsi. Osoitekirjanenkin hukassa! Jospa kuitenkin kävisi hyvin joulukorttien kanssa..

Vaihdettiin lapsille jouluiset petivaatteet. Halusin tällä kertaa mahdollisemman perinteisen näköiset pussilakanat ja ne löytyivätkin S-marketista. Poika halusi jättää yöksi tonttulakin päähänsä..saa nähdä herääkö yöllä tonttulakin helinään! 
Ajatuksissa siintää rentouttava joululoma mutta nautitaan sitä ennen kaikkeen jouluun liittyvästä: glögit, piparit, joululehdet, kranssit..

Sanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti