14. joulukuuta 2014

LUUKUT 11, 12, 13 & 14

Kiire, kiire ja kiire...voi että minä sitten inhoan tuota sanaa! Tuntuu että tällä hetkellä saa rientää joka paikkaan. Tänään oli ihana päivä vaikkakin vähän piti kelloa katsoa..Aamusta poikien taas rientäessä jääkiekkoharjoituksiin me tytön kanssa huiskittiin pölyt pois. Poikien tultua harkoista menivät laskemaan mäkeä rattikelkalla, päätimme tyllerön kanssa otta pienet päiksyt puhtaissa valkoisissa lakanoissa (joululakanoiden pyöriessä koneessa).


"Tekis mieli vähän pipareita"! Poikien tomutessa lumihangessa..me tytöt sytyteltiin kynttilät, laitettiin Samuli Edelmanin jouluinen cd-levy soimaan ja kaivettin pakkasesta piparikakkutaikina (ylläri ei oo ite kerenny taikinaa tehdä).

Yhdessä taikinaa kaulittiin..

ai että miten pieni apuri oli hellyyttävän näköinen kun otti leipomisen niin tosissaan.

joka toinen meni suuhun..

ja joka toinen painettiin muoteilla!

Kummasti pienet sormet napsivat palasia seuraavasta taikinasta. Ihana hetki tytön kanssa. Josko huomenna ennätettäisiin koristella piparit..leipomisen jälkeen menin hyvän ystäväni kanssa laulamaan kauneimmat joululaulut. Oli todella kivaa laulaa ja sai joulun tuntua. Lauleluista suoraan jalkapalloa potkimaan, ai että taas tuli niin hyvä olo!
Huomenna aamusta junalla nokka kohtia Kuopiota koulutukseen! Voi että on ihana nähdä työtovereita!

Kiireetöntä viikkoa, 

toivottelee Sanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti