8. joulukuuta 2014

LUUKUT 6, 7 & 8

Luukkuja avautuu kerralla kolme syystä että arki on vaan yksinkertaisesti tällä hetkellä niin hektistä etten ole kerennyt koneelle (edes myöhään illasta)! Tässä kolmen päivän touhuiluja:

Luukku 6:


Ihanan rentouttava ITSENÄISYYSPÄIVÄ! Aamupala syötiin itsenäisyyspäiväkynttilän valossa ja startattattiin pojan kaverin synttäreille. Ihanaa kun lapset viihtyivät hyvin ja me äidit saatiin rauhassa rupatella kahden kesken. Autossa poika kyseli itsenäisyyspäivän merkitystä ja minä vastailin parhaani mukaan. Meno matkalla poika huudahta: "äiti, katso! Suomen lippu. Poika kyseli samalla mitä ruotsille tai venäjälle kuuluu?! Vastaus kuului: Tällä hetkellä aikakin rauhallista..(ONNEKSI)!

Synttäreiltä saavuttua teimme ruokaa ja nautimme herkuista. Juhlistimme samalla pojan nimipäivää ja katsoimme linnanjuhlia.


LUUKKU 7: Eilen piipahdimme ystäväni kanssa Kuopion Ikealle. Kiireetön päivä. Haaveeni ensi kesälle olisi alakerran WC-tilojen pintaremppa. Tarvitsemme vessaan lisävaloa ja tämä voisi olla sellainen kattolampun kaveriksi.

Kalustukseen Hemnesin allaskaluste mutta hieman isommassa koossa. Todella kätevät vetolaatikot joihin sasi kaikki tavarat järjestykseen.

Luukku 8: Tänään minulla on "vapaapäivä". No vapaapäiväksi sitä ihan ei voi kutsua kun koko huusholli on siivottava ja juoksevat asiat hoidettava..Lapsilla hoitopäivä koska harjoittelevat huomista joulujuhlaa varten...ikealta tarttui kasapäin mukaan kruununkynttilöitä.

Myös tuikkuja..

Hyasintti lähti myös tuomaan joulun tuoksua.

Anopilta sain lainaa tämän ihanan rukin pyörän. Rukki sai ylleen jouluvalot..


P.U.H.D.A.S koti. Näihin kuviin & tunnelmiin!  Mahtavaa miten teitä lukijoita on paljon, päivittäin!

Ihanaa viikon alkua!

Toivottelee SannaSanna!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti