27. joulukuuta 2014

Jouluähky

Jouluruokia (kinkkua) on tullut syötyä ihan kiitettävästi varsinkaan kun muut perheenjäsenet eivät siitä juurikaan välitä..Jouluähky ei kuitenkaan ole tullut ruuista vaan joulukoristeista! Tänä vuonna koristelin joulukodin suhteellisen myöhään ja nyt jo tekisi mieli heitää koristeet joulusäkkiin.  
Miten punainen väri voikin alkaa tökkimään, vaikka sitä ei paljon olekkaan.Niin kaunis väri kun se onkaan niin kauan sitä ei jaksa katsella. Tuleeko sinulla ärsytys punaista väriä kohtaan?!


Pienempi nukkua tuhisee ja pojat katsovat alakerrassa elokuvaa joten ajattelin hiippailla työhuoneeseen pakoon tuota joulunpunaista. Työhuoneeseen en ole laittanut joulua muuta kun tuon wanhan ruostuneen sydämen muotoisen piparkakkumuotin.

Pakkanen paukkuu -10 asteen hujakoilla ja vaikka takkaa on lämmitetty niin lattiat ovat aina kovinkin kylmät. Sain ystävältäni nämä harmaat sukat jotka lämmittävät kivasti.


Iltapalaksi hieman kinkkua ja makeisia kera Glögin ja kesäisen käsivoiteen. Ennen Joulua löysin tämän ihastuttavan näköisen käsivoiteen Sokokselta. Pakkauksessa oli tämä käsivoide, jalkavoide sekä jalkojen kuorintavoide. Luulin ensisilmäyksellä näitä Greengaten tuotteiksi. Pakkaukset tuovat kaipuun kevääseen. Oih...mielessä muhii muutama pieni pintaremppa jotka olisivat kiva saada tehtyä ennen kesää.

Ystäväni yllätti minut eilen aamulla ja pyysi mukaan Hirvaskankaan huutokauppaan (ohjelmaan mikä tunnetaan huutokauppakeisarina). Olemme asuneet reilut kolme vuotta huutokaupan lähellä eikä ikinä ole tullut lähdettyä vaikka mieli on monesti tehnyt. Valitettavasti huutokaupasta ei tarttunut mitään mukaan mutta ainakin kokemusta tuli koska se oli ensimmäinen huutokauppakertani. Huusin lyhytvartista leipälapiota keittiön seinälle mutta hinta nousi sen verran että päätin jättää leikin kesken. Huutokaupassa törmäsin toiseen ystävääni ja hän sai ihania Arabian astioita ihan edullisestikkin. Joitakin esineitä huutokaupasta lähti yllättävänkin halvalla. Jospa huutokaupasta uusi harrastukseni. Harrastusta rajoittaa paljonkin se että olen aina töissä siihen aikaan kun huutokauppa alkaa. Ehkäpä kesälomalla sitten!
Huutokauppojen jälkeen lähdimme lasten & pojan ystävän sekä hänen äitinsä kanssa laskemaan mäkeä läheiselle koululle. Palasi oma lapsuus mieleen kuinka kivaa oli pulkalla laskea! Illasta simahdin yläkerran aulan sohvalle.

Ihania lomapäiviä ketkä vielä lomailevat välipäivätkin. Itse palaan töihin maanantaina!

Sanna

1 kommentti: