23. marraskuuta 2014

Ihanat vauvakutsut!

Ainut vapaapäivä kahden viikon välissä hurahti todella nopeasti. Aamulla nukuttiin pitkään ja syötiin aamupala rauhassa (pienikin on arjessa luxusta). Poikien rientäessä jääkiekkoharjoituksiin päätimme tytön kanssa ottaa rennosti ja katsoa Suomen kaunein koti- ohjelma uusintana vaikka olimme sen jo nähneetkin.
 Ihanaa oli vaan olla ja potkia roskat & villakoirat sohvan alle (tuskin ne sieltä minnekkään karkaavat). Valitettavasti. Harkkojen jälkeen suuntasimme pojan kaverin synttäreille. Synttäreillä riitti vilskettä ja vilinää niin kuin aina. Koko päivän vallitsi väsymys mutta onneksi  sain sen karkoitettua omilla jalkapalloharkoilla.

Viikko sitten lauantaina vietimme hyvän ystäväni siskon babyshowereita. Pääsimme samalla vierailemaan ystäväni ihanaan kotiin johon oli jo muuttanut muutama Mailegin nissetonttu..Ihailen aina tätä ovivanhusta joka johdattaa kuistilta tupaan.


Ystävälläni on sama tv-kaappi kuin minulla. Omistan sen mustaruskean värisenä. Pohdin usein sen maalaamista mutta eihän koti saa olla "liian" valkoinen.

Joulu ei tietenkään ollut vauvakutsuilla teemana vaan vauva-jutut. Ystäväni oli kauniisti virittänyt pikkuruisia vaatteita pyykkipoikavalaisimiin.

Puusohvavanhus.Kauniit kaamosvalot löytyvät Clasun valikoimasta.

Teimme kreikkalaisia lihapullia & salaatia sekä Vocaccia-leipää.

Ihailtiin vauvamasua!

Kilisteltiin ihanan juhlan kunniaksi.

Syötiin jälkkäriksi suussa sulavaa maha-asukki kakkua.

Tuleva äiti sai maistella iltapalaksi lasten valmisruokia ja arvailla mitä makuja purkit sisältivät.

Suurin osa maistui kuulema pahoilta mutta tämä maku taisi maistua! Slurps.


Paljon suloisia paketteja avattavaksi.

Ilmeestä päätellen juhlat olivat onnistuneet!Todella ihanaa viettää tälläisiä vauvakutsuja! Täytyy muistaa että lapset ovat lahjoja ja niitä ei tehdä. Omaan korvaan särähtää sana "tehdä". Ystäväpiirissäni on muutama joille ei lapsia tule hoidoista huolimatta joten ollan kiitollisia jokaisista vauvauutisista.

Ihanaa viikonalkua!

2 kommenttia:

  1. Kiitos ihanasta postauksesta♡sisko kultani on sen ansainnut♡

    VastaaPoista
  2. Kiitos sanna♡ :). Ja koskettava loppu teksti. Lapset ovat lahjoja!! Kiitos mari ♡

    VastaaPoista