16. marraskuuta 2014

Puusohva vanhus ja Nisset..

Viikon loppu alkaa olla takana..Lauantaina vietimme ihanalla "akka" porukalla laatuaikaa. Olimme hyvän ystävän kotona ja pidimme hänen siskolleen babyshowerit (kuvia myöhemmin). Tänään ollaan lasten kanssa nukuttu kunnon päikkärit, syöty sekä ulkoiltu pitkään. Voi kumpa viikolla kerkeisi ulkoilla enemmän!


Tämän sivustavedettävän sohvan olemme saaneet siskoni perheeltä. Sänky on aikoinaan kuulunut siskon mieneni isän vanhemmille ja ollut heidän kihlajaissänkynä. Äitini entisöi sen ja edellisessä kodissa se toimitti vieraspedin virkaa pojan huoneessa. Muuttaessamme nykyiseen kotiin sänky oli pitkään työhuoneessa ja pojan huoneen sänkynä. Syyskuussa podin viikon verran vatsatautia ja sain inspiraatioin vaihtaa puusohvan olohuoneeseen ( jotain hyötyä sairastelustakin on kun saa hyviä ideoita).


Ystäväni teette minulle vuosilukutarran..Vuosiluku kuvaa entisten omistajien kihlajaisvuotta sekä sängyn valmistusvuotta. Minulla on suuri kunnia olla tämän sohva vanhuksen omistaja ja päätinkin kunnioittaa sohvaa vuosiluvulla.

Aaaapua, jouluun on n. 5 viikkoa. Olen todella hyvin malttanut olla laittelematta joulukotia. Ehdottomasti koti puetaan jouluun ajoissa jotta siitä päästää nauttimaan. Joulun jälkeen kerätään joulukoristeet pois ja keskitytään tylleröisen 2 vee synttäreihin (jooo-o 2 vuotta, miten aika rientääkään)!

Nämä Nisset ovat joulukalentereita. Poika meillä on ollut jo ennestään mutta viime viikolla kotiutettiin tämä ihanuus PIENIKAMARI- liikkeestä. Mieheni osti sen tytölle joululahjaksi & (äidille). Nissejen vaatteissa löytyy suloisia taskuja & koukkuja mihin on hauskaa laitella kalenteriyllätyksiä. Kalenterit ovat ikuisia ja lapsistakin todella hauskoja!

Taskuihin sujahtaa ainakin namusia sekä pieniä leluyllätyksiä!

KEEP CALM CHRISTMAS IS COMING! Kyllä Joulu tulee kovaa vauhtia. Onneksi olen jo hankkinut muutamia lahjoja ettei viimeisille viikoille jää niin paljon ostettavaa.  
  
  Jos haluat ostaa ystävällesi tai lapsillesi kauniita & laadukkaita joululahjoja niin poikkea ihmeessä PIENESSÄKAMARISSA. Kivijalkamyymälä Kilpisenkatu 9:ssä aivan keskustan tuntumassa. 

Pienikamari palvelee:

MA-PE 10:00-17:30

LA 10:00-14:30

SU SULJETTU

p. 014- 621 887

Pienessäkamarissa teitä palvelee asiantunteva ja lämminhenkinen henkilökunta!

 Jospa sitä lunta taas sataisi!!   Glögintuoksuista alkuviikkoa kaikille!

Toivottelee Sanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti