9. marraskuuta 2014

Parhaat mahdolliset

Tänään on tärkeä päivä. Isänpäivä ja kaikki isät ovat ansainneet tulla juhlituksi. Olen todella kiitollinen ja  onnekas että minä omistan todella herttaisen ja hyvä sydämisen isän. Koko elämäni oma isä on ollu tukena ja läsnä missä olen häntä tarvinnut. Samoin minun mieheni on todella ihana isä lapsilleni. On onni että mies viettää paljon aikaa lasteni kanssa (oma työaikani vie koko päivän). Ihana että lapsilla on rakastava isä joka on myös aidosti läsnä.

Aamulla aikaisin hiivin alakertaan vielä muiden nukkuessa. Tuli aivan jouluinen olo koska lunta oli maassa ja sain vähän salaa puuhailla tärkeän päivän juttuja.

Poika on  3- vuotiaana edelliseesä hoitopaikassa värittänyt aivan ihanan kahviastiaston. Kahvikuppi lautasineen pääsi tietenkin paraatipaikalle.

Aamulla nopsaan koristelin piparit valmilla sokerimassalla. Prismasta löytyi vaaleanpunainen ja valkoinen.

Kaikilta yksi paketti..

Tämä kuva jaksaa minussa aina vaan herättää herkkiä tunteita. Poika 3 vrk vanhana teho-osaston kotiutushuoneen aulatilassa, isän olkapäillä.


Poika oli tehnyt hyödyllisen muistitaulun isälle ja tylleröinen leiponut pikkukätösillään keksejä.

Pojan jääkiekkoharjoitukset ovat tiistaisin ja sunnuntaisin joten vihdoin minäkin pääsin mukaan. Vähän aikaa sitten poika ei osannut luistella ollenkaan ja nyt se pujoitteli taitavasti kartioiden välistä kiekkoa kuletellen. Todella kiva että isä jaksaa kulettaa poikaa harrastuksiin!

Rentouttava ja muutenkin onnistunut päivä takana. Illan jalkapallosta energiaa hakeneena jaksaa taas kohti uutta viikkoa!
Kohti joulua mennään hurjaa vauhtia. Joko olet tuonut kotiin ripaksen punaista?

Sanna

2 kommenttia:

  1. Ihana postaus♡lahjat♡jääkiekko♡Punaista ihan pikkasen♡Valoja useampi♡

    VastaaPoista
  2. Meillä ei vielä joulua ole taloon tuotu.
    Meidänkin pienin oli kerhossa leiponut samanlaisen keksinyytin isälle lahjaksi, katselin jo hetken että ollaanko tuttuja, mutta ei taideta olla kuitenkaan :D

    VastaaPoista