5. marraskuuta 2014

Oi kuusipuu

 Pimeää, niin pimeää..olen aina pitänyt syksystä ja pimeästä. Etenkin tänä syksynä oikein odotin pimeää, koska kesä oli niin super lämmin ja valoisa. Nyt alkaa tulla minullakin jo tämä pimeyden mitta täyteen. Suurimmassa osassa suomea on tullut lunta reilut 20 cm..jospa aamulla olisi lunta kun lasten kanssa herätään.
  Joulun tunnelmaa ei ihan vielä viitsi kotiin laittaa niin päätin askarella jonkun jouluaiheisen koristeen kunnes bongasin ihanaisessa Snow white dreams- blogissa todella kivan DIY-joulukuusen.
Eilen illalla ennen iltapesuja näprättiin lasten kanssa oksat kasaan (edellisenä iltana olin ottanut oksat kuivumaan saunan lattialle). Onneksi löysin vielä pätkän narua joka passasi kivasti liitoskohtiin.
Tummanruskeat oksat sointuvat hyvin vaaleaa tapettia vasten. Kotiin tultua poika sanoi: "Vitsit äiti miten kiva kuusi eilen askarreltiin". Kylläpä tuli kiva mieli kun kyhäilty kuusi oli pojallekkin niin tärkeä. Mieskään ei tällä kertaa naureskellut näille minun DIY ( do it yourself) höpinöilleni.)
Toivottavasti aamulla maa on  valkoinen ja antaa valoa arkeen. Nyt vielä vähän pörräilemään pinterestin ihmeelliseen maailmaan..josko siltä saisi uusia ideoita askarteluihin.

Sanna

1 kommentti: