26. marraskuuta 2013

Yläkerran aulatilan pintaremonttia!

Koko äitiysloman ajan olen haaveillut että saisin maalattua yläkerran aulatilan yhden seinän. Seinä on ollut reikäinen ja jokseenkin huonolla maalilla. Nyt kun viimeistä kotoiluviikkoa vietän (ensi ma starttaa työt täydellä teholla) olen saanut maalattua seinän kahteen kertaan, samalla maalilla kuin eteisen vaatekaapin taustan (tikkurilan sävy: 1959). Tiedän että monia voi ahistaa ajatus kun meillä käytetään niin paljon harmaata mutta tykätään harmonisista sävyistä. Aina tekstiileillä voi tuoda väriä ja pastelleja tulee varmasti taas keväällä.


Tähän seinälle olisi tarkoitus tulla kuvakollaasi. Rakkaita kuvia lapsista, kodista, reissuista..aika karulta näyttää koska tällä hetkellä minulla ei ole lisää kehyksiä..no mutta pikku hiljaa siitä muotoutuu haluamani kollaasi. Lyhty on Perfect Homen kotikutsuilta jokunen vuosi sitten. Sain äidiltäni lainaa vanhan pesukommuutin jonka äitini oli saanut hyvältä ystävältään pois muuton alta. Tykkään tästä kovasti ja en aijo tehdä sille mitään (edes maalata sitä HARMAAKSI) :) se on vain niin kaunis sellaisenaan. Olen jo aikaisemmin mainimmut että meiltä löytyisi paljon enemmä wanhoja, koko puisia huonekaluja jos kukkaro ja tilat antaisivat periksi. Oi joi. Eilen Suomen kaunein koti ohjelmassa oli täydellisiä wanhoja huonekaluja, joita olisin voinut kotiini ottaa.
En ole koskaan tykännyt olla valokuvattavana (ystävät sen tietääkin). Tässä yksi kuva itsestäni mitä kuitenkin voin pitää esillä. Kirjoitin 11 vuotta sitten ylioppilaaksi. Huoh, silloin sitä oltiin niin nuoria ja sut nättejä.
Sisustus on ihan kesken. Tähän olisi kiva saada joskus pieni telkkari. Ei aina tarvitsisi kinastella kanavista. Muutenkin haluan että koko kodin neliöitä käytetään tehokkaasti ja siksi aula tila olisi järkevää pyhittää rentoutumiselle.
Yläkerrassa on ripaus mustaa. Lähinnä lampuissa, lyhdyissä ja kelloissa. Antaa hieman kontrastia niin vaalealle sisustukselle.
Pikkunen lukunurkkaus (kun vaan ehtisi jotain lukemaan)!


2 kommenttia: