8. marraskuuta 2013

"mini" loma mummolassa!

Bloggailusta on hieman aikaan..lähdimme viikko sitten lasten kanssa mummoloihin (mies jäi tekemään rästiin jääneitä remonttihommia) kuten kylpyhuoneen saumojen uusimista ja muita pieniä hommia..Kaikki mummolat ovat Pohjois-Savossa joten matkaa taitetaan lasten kanssa useita tunteja (kiitollinen lapsista joiden kanssa on helppo matkustaa)! Mummolan kuistilta, tästä ovesta pääsee sisälle..kurkataan sinne hetken päästä! Mummolaan on ihana mennä koska sinne on aina niin tervetullut olo. Asumme niin kaukana ja siksi mummot ja ukit kaappaavat lapset aina syliinsä (suloinen näky).

Kesällä laittelin kuvaa mummolasta (minun synnyinkodista) juuri valmistuneesta kuistista. Nyt kuisti on saanut syksyisemmän sisustusilmeen.


Uusi hylly oli tupsahtanut seinälle...Yleensä äidin kanssa kun jotain päätämme, emme siihen aina miehiä tarvitse (tarkoitan esim. hyllyjen asentamista yms..)!Enkeli on päässyt "lämmittelemään" kuistille..kesäisin enkeli lotraa vettä ulkona.

Kurkkaus mummolan sisälle..

Pienet ballerinat ottavat vieraat vastaan sisälle.

Eteinen on tilava ja siinä aukeavat ovet joka suuntaan..päämakuuhuoneeseen, vessaan, keittiöön ja aina olohuoneeseen asti. Tämä wc:n ovi on ollut ennen wanha tasapintainen ovi mutta kätevänä käsistään äitini on paneloinut ovet vielä vanhemman näköiseksi.

Äitini rakastaa maskuliinisia verhoja.

Tykkään kovasti tästä vanhempieni makuuhuoneessa olevasta tapetista, se on Gammalsvenskan tapetti. Wanhat kuvat korostavat tapetin lämminhenkistä tunnelmaa. Kuvissa äitini on pienenä.Pitsiä ja romantiikkaa..

Tässä on äitini ja isäni hääkuva (niin nuoria)!

On aina niin nostalginen olo kun tämä kello tikittää ja soittaa tunteja ja puolikkaitakin. Se on ollut jo lapsuudessani, tuo ihan könninkello (könniläinen)!

Myös täällä takka antaa iltaisin tunnelmaa tupaan..

Mummolassa on ehkä maailman pienin mutta söpöin vessa. Siellä mahtuu juuri tekemään tarvittavat jutut ja on erittäin näppärä ja romanttinen.
     Huhhuh olipas kuva pläjäys..täällä podetaan hieman flussaa. Koitan päästä huomenna hyvän    ystäväni luo yökylään. Miten sinä vietät viikon loppusi jos ei oteta isänpäivää huomioon? Eikös se menekkin jotenkin näin että muualla hyvä ja kotona paras, ihana olla taas kotona.

3 kommenttia:

 1. Oletko syntynyt pohjois-savossa? :)

  VastaaPoista
 2. Hei! Olen syntynyt :) Vankilapitäjässä..

  VastaaPoista
 3. Kuinka en ole huomannut tätä postaustasi! Ihana mummola! Sun lapsuudenkodissa on ollut aina niin kaunista! Terveisiä vanhemmillesi :)
  Vipsu

  VastaaPoista