29. marraskuuta 2013

Adventtikynttilät ja uusi tukka..

  
Pahoittelut taas hämäristä kuvista..enemmäkseen räpsin kuvia illan hämyssä kun lapset nukkuu ja siksi kuvat niin tummia ja kuvaan puhelimella. Huomenna on 1. ADVENTTI sunnuntai. Tykkään joka adventiksi tehdä kynttiläasetelmat, niin olen tehnyt jo usean vuoden ajan. Sain uuden idean pilttipurkeista ja niitähän meillä löytyy. Minulla oli paljon valkeita jämäkynttilöitä joita  innostuin sulattelemaan kattilassa miehen tehdessä tulevaa joulukalenteria, blogissa avautuu joka päivä luukku..


           Tähän tarvitset: 

 *   4 kpl pilttipurkkeja tai muita lasipurkkeja

*    4 kpl pitkiä kynttilöitä

*    Wanhoja kynttilän jämiä joita voit sulattaa kattilassa

*    Itse voi askarrella vaikka pahvista numerot

*    Narua

Kaada tyhjiin pilttipurkkeihin muutaman sentin verran talia. Kun tali on alkanut tummua ja jähmettyä niin upota kynttilä keskellä purkkia, näin kynttilä jää halutulle paikalle.

Numerot olen hankkinut kesällä ikeasta (jo kesällä sitä miettii joulun tuloa..).Kiinnitä numerot naruilla kiinni.
Ihana luottokampaajani kävi luonani muutama päivä sitten ja toi minulle mukanaan hemmotelujuttuja (niitä tämä kotiäiti tarvitseenkin). KICKsin suihku&kylpygeeliä, vartaloemulsiota sekä vantalonkuorintaa. Vartaloemulsiossa kosteuttavina aineina ovat Sheavoi ja aprikoosinsiemenöljyä. Kuorinnassa taas kuorivaa riisipitoista granulaattia. Todella suloiset pakkaukset rusetteineen ja tuoksuna puhdas pyykki, Clean  Laundry!  Pyykistä puheen ollen en kaipaa kesäisin mitään tuoksuvaa pesuainetta koska pyykki hulmuaa puhtaiden mäntyjen välissä mistä jää mitä hurmaavin raikas tuoksu. Näin talvisin kaipaisin pyykkiin tuoksua koska urheiluvaatteet eivät tule tarpeeksi raikkaiksi hajusteettomilla tuotteilla. Tuoksut eivät ole kuitenkaan mahdollisia koska mieheni oireilee niistä.

Osuva teksti..

Sain ystävältäni myös nämä ihanuudet. Teessä mitä hurmaavin joulun tuoksu. Piparin kanssa aivan täydellinen yhdistelmä! Nyt pitää fiilistellä jo joulun tuoksuja!

 Nämä naamiot tulevat 
tarpeeseen! Kotityöt loppuvat ja palaan tulevana maanantaina töihin. Mieheni lähtee huomenna pikkujouluihin Vanajanlinnaan..taidan tänään laittaa molemmille suklaanamiot :)
 

Onneksi on vähän lunta maassa, toivotan kaikille ripauksen joulunfiilistä. Nyt hiuksetki laitettu työkuntoon! Kiitos Emmi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti