12. marraskuuta 2013

Suloiset Pomp de luxit

Oletko sinäkin hulluna lastenvaatteisiin?! No JOOOO! Ostaisin vaikka koko ajan lapsille ihania vaatteita jos kukkaro antaisi myöden..Muutama viikko sitten järjestin ystävilleni Pomp de lux lastenvaatekutsut kotiini ja ystäviä saapui koko tupa täyteen! Pomp de luxin vaatteet ovat Tanskassa suunniteltuja laadukkaita lastenvaatteita ja edulliseen hintaan. Kokoja löytyy 80-120cm niin tytöille kuin pojillekkin. Rrrrrakastan näitä Vintage tyyppisiä vaatteita. Kun poika (kohta 4 vee) oli vauva tykkäsin jo silloin ostaa wanhan ajan tyyppisiä vaatteita. Toki tykkään ostaa retrohenkisiäkin varsinkin me&i kotimyynnistä. Tyllerölle taas en osaa laitta retrokuvioita. Pomp de luxit ovat ehdottomasti ykkös suosikkeja Kapphl NEWBIE malliston kanssa. Toki henkkamaken ja Lindexin mallistostakin löytyy kivoja juttuja.  Jos haluat pitää Pomp de lux kutsuja ja asut Keski-Suomessa suosittelen lämpimästi esittelelemään mallistoa: Maarit Jermorantaa Vaajakoskelta. Maaritin yhteystiedot: Maarit Jermoranta 40800 Vaajakoski, 045 6720042 & mjer@pompdelux.comKuosit on ajattomia ja värit sointuvat toisiinsa kuvastosta toiseen. Tilasin molemmille lapsille ihanan lämpimät neuleet. Tytöllä neule on ollut jo ahkerassa käytössä. Tyllerö möyrii niin paljon lattialla jotka ovat näin talvisin kovinkin kylmät. Tänään se tapahtui että tyllerö nousi seisomaan, jippiiii (nyt vain odotellaan että opittaisiin kävelemään, mekot on vaan niin ihania laitta päälle). Kohta pääsee pitämään myös Tutuakin päällä (ei ole kauhean käytännöinen kontatessa)! Ihanat tyllit ja väri: wanha roosa.

§
Pojan neuleestakin pidän kovasti koska siinä on ruskeat, puiset napit ja paikat kyynärpäissä. Muutenkin neule on pehmeä ja ei kutittava!

Pojalle tilasin vähän "siistimmät " housut mutta olivat tänäänkin hoidossa päällä. Pomp de luxin vaattet ovat kauniita mutta silti niin arkikäyttöön sopivia.


Vaikka aika pitkälti tykkään pitää lapsille neutraalin värisiä vaatteita (lukuun ottamatta me&i vaatteita) niin olen hurahtanut käyttämään pojalle ripaus keltaista. Nyt syksyllä keltaisin korvaa ihastuttava Curry. Tykkään kovasti myös itse käyttää tuota väriä. Pojalle tuli lämmin Curry pipo ja tuubihuivi, sopii kivasti ruskean ja sinisen talvitakin kanssa. Sukkapari sopii myös muihin vaatteisiin. Tykkään vaan että vaattet rimmaavat keskenään.


Nyt ei poitsun päätä palella..
                      Millaisia vaatteita sinä tykkäät käyttää lapsilla tai itselläsi?!

3 kommenttia:

  1. Pompit iskee täälläkin! Ei vain äitiin vaan myös tyttöihin! On ne ihania..;)

    VastaaPoista
  2. Niinpä ovat niin suloisia ja pakettia odotellen;)

    VastaaPoista
  3. Minäkin olin vasta kutsuilla, ja pitihän tytölle jotain ostaa ;) Ihana blogi, ihanaa lukea sinusta!! <3 <3 <3 T: Se jolle ei pitänyt soittaa ;)

    VastaaPoista