24. marraskuuta 2013

Otsalamppuilua..

Eilen illalla lähdin nukuttamaan tyttöä ulos otsalampun kera..toki meillä ulkovalotkin on mutta jotenkin oli kivaa leikitellä valolla (pienet ne on kotiäidinkin ilot)! Hauskaa katsella ikkunasta välillä näinkin päin. Tarkkasilmäinen voi huomata Mailegin Nissetontun roikkuvan parrussa.(pahoittelen kun kuvat ovat niin pimeitä ja muutenkin hyvin epäselviä). Jospa saisin joskus hommattua sen uuden kameran, saisi enemmän potkua päivityksien tekemiseen)!

Lasten huoneissa palaa valot. Tylleröisen huone on ylhäällä & pojan huoneen pikku sivuikkuna alhaalla. Tuosta ikkusta voivat sitten tyttökamut kuikkia..


Pojan huoneen isompi ikkuna.

Takapihalta.

Takaovi, josta pääsee kodinhoitohuoneeseen ja saunaan. Tähän olisi joskus tulevaisuudessa kiva rakentaa pieni vilvoittelupaikka.

Keittiön sivuikkuna josta pidän erityisesti siksi koska siitä näkee lasten leikkipaikalla (HUVIKUMPUUN), kiikuille, pyykkinarulle ja milloin posti tulee.

Tässä on autotallimme mikä ei ole autoille. Mieheni kuntosaliksi sitä voi ennemminkin kutsua. Voih kun tuonne tulisi itsekkin lähettyä hikoilemaan. Huomenna ainakin jalkapalloa potkimaan, siitäkin on vierähtänyt ihan liian paljon aikaa!
Ihanan laiskaa lauantaita! Taidan aamutuimassa lähteä hakemaan havuja..siitä myöhemmin lisää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti