1. lokakuuta 2013

Villa Huvikummun tunnelmavalaistus

Ensimmäisenä kesänä tässä huvimajassa ei ollu minkäänlaista elämää, koska en suoraan sanoen jaksanut keksiä sinne mitään kivaa tai järkevää. Mielessä pyörivät vain kaikki sisähommien muutostyöt, pientä pintaremonttia. Oitis tein sen surullisen kuuluisan TO DO-listan. Onneksi en ole ainoa joka tuollaista listaa miettii! Tänä keväänä kun minulla oli aikaa ja energiaa (vanhenpainvapaalla) ja  päätimme miehen kanssa että antaisimme huvimajan lasten käyttöön. Olimme rakentaneet (mies oli rakentanut)!! edellisenä kesänä terassin talon päätyyn ja saimme sinne aikuisille illanvietto paikan.Oli järkevää antaa lapsille huvimaja leikkipaikaksi koska näin vältyimme leikkimökki projektilta. Poika halusi että mökille annettaisiin nimi huvikumpu ja sehän passasi äidille. Keväällä siivosimme yhdessä mökin (jopa minä ötökkäkammoinen) imuroin ja luuttusin lattiota ja kattoa vaikkakin jokapuolelta tipahteli jos jonkinmoisia ötököitä. Mitään tänne mökkiin ei tarvinnut ostaa koska kaikkea sisutusjuttuja löytyi omasta takaa ja ne sopivat hyvin leikkeihin. Huvimaja on oiva paikka lapsien leikkeihin koska se on valoisa sekä sinne mahtuu aikuisetkin hyvin leikkimään. Vietimme täällä paljon ihania leikkihetkiä. Joskus jopa äiti olisi leikkinyt poikaa kauemmin!
Halusimme pojan kanssa virittää huvikumpuun tunnelmavalaistusta, jotta pieni mökki näkyisi somasti keittiön ikkunasta. Taidamme huomen illalla mennä pojan kanssa puuhastelemaan mökkiin ja ihastelemaan pallovaloja. Pallovalot ostin viime syksynä K-Raudasta, silloin ne valaisivat omenapuuta.

Me niin tykätään tästä mökistä. Harmi että kesä vierähti niin nopeasti emmekä ennättäneet ollenkaan pitää Huvikummun tupareita. Ehkä ensi kesänä kun talossa häärii pieni tylleröinen 1,5 vuotta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti