17. lokakuuta 2013

Viikkosiivousta ja toimistoleikkejä!

Tänään (miehen ollessa kotona) sain oikein puuskan siivota..(4,5h) perinteistä viikkosiivousta mutta muutaman kaapin kolusin läpi (ei mitään Joulusiivousta, koska en tänäkään jouluna aio asua kaapissa)! Vitsit että sitä siivottavaa voikin olla..lelut, pyykit, matot, rojut, lakanat, astiat, mopit.. Nyt koti on puhdas ainakin hetken. Aaah, voi aloittaa jo viikon lopun rentoutumisen. Lupasin lapsille että huomenna mennään sitten lumeen peuhaamaan ja nyt sitä lunta sataakin urakalla..miehet (pojat) menivät ulos hyppimään lumisateeseen ja tyllerö vetelee hirsiä ulkona. Ihanaa vaan katsella kuinka lumi (räntä) hiutaleet pyryttävät pitkin pihamaata. 

      Miten usein teillä huiskitaan!? (meillä 1xviikossa, vaikka tarvetta olisi useammin)!
Mummi ja minä suihkeilla on nopeaa ja helppoa suihkia liat ja pölyt pois..Olympian wanha kirjoituskone koristaa työhuonettamme..

Wanha puhelin löytyi kesällä Kajaanin kirpputorilta..(kauan olin haaveillut tälläisestä)!

Poika tykkää kovasti leikkiä toimistotyöläistä..puhelin soi taukoamatta ja kirjoituskone *klinkahtaa* aika ajoin kuin tekstirivi on mennyt loppuun.. 
                             Lumista loppuviikkoa lukijat! Palailen arvonnan merkeissä..

3 kommenttia:

  1. Kerran viikossa täälläkin huiskitaan. :) Noi Mummi ja minä -pesuaineet on ihania!

    VastaaPoista
  2. N. kerran viikossa meilläklin hutkitaan pölyjä pihalle.Mummi ja minä pesuaineet eivät ole minulle tuttuja. Maison Bellet kuitenkin.

    VastaaPoista
  3. Kerran viikossa "kunnolla"huiskitaan...vaikka välillä vois useamminkin imuria laulattaa!

    VastaaPoista