5. lokakuuta 2013

Kodinhoitohuone haaveita..

Ompas ollut ihanan laiska lauantai (no ei eilen ollu ei...kiidettiin aamupäivä lasten kanssa asioilla, siivoiltiin mutta illalla saimme hyvän ystävän lapsineen kylään)! Saunaa tulee käytettyä ihan liian harvoin, ei edes joka lauantai. Nyt kun koleammat ilmat ovat saapuneet niin varmasti sauna lämpenee useammin, ainakin lauantaisin. Tästä ovesta päästään meidän kodinhoitohuoneeseen josta minulla on jos jonkunmoisia haaveita..Hyllyillä törpöissä, purkeissa, purnukoissa säilyvät kaikki tarpeelliset ja turhakkeet kuten pesuainepulverit, lääkkeet, wanhat pyykkipojat, silitysvedet (joita haluaisin hyllyille lisää ja niillähän ei edes oikeasti silitetä mitään, ovat vain niin ihastuttavia sellaisenaan).Niin kovasti haluaisin tämän kodinhoitohuoneen toimivaksi..meillä on jo hommattuna uusi "työskentelytaso", hana ja lavuaari..Työskentelytason alle mietiskelen kaunista kangasta joka peittäisi rullilla olevat pyykkikorit ja samalla myös pesukoneen. Tälle hylly/työskentelyseinälle kaipaisen yllättäen tapettia..antamaan hieman ripausta tunnelmaa. Jotain kirkasta pleksiä suojaamaan tepettia hanan kohdalle. Pesukoneen yläpuolelle tarvitsisin jonkun wanhahtavan kaapin mihin saisi piiloitettua kaikki purnukat (kosmetiikan), vaipat, laudeliinat, siivousaineet yms..

Yksinkertaisesti haluaisin kodinhoitohuoneen kuntoon jotta saisin laskostella yhtenäisen pitkällä tasolla pyykkejä.Tällä hetkellä minulla on todella pieni taso (en edes vauvautunut ottamaan siitä kuvaa). Lämminvesivaraajassa tarratekstin sisältö pitää aikalailla paikkansa eli pyykkiä pyöritetään koneessa melkein 24/7!
Lisää kuvateksti
Tästä ovesta päästään meidän kylpyhuoneeseen..siellä ollaankin tehty pientä pintaremonttia. Laittelen kuvia myöhemmin kunhan koko homma ollaan saatu pakettiin. Toivottavasti se on vielä      jonain päivänä mini day spa!                                   

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti