30. lokakuuta 2013

INSPIRAATIO!!

Liekkö ollu auringolla hieman vaikutusta että sain inspiraation ikkunan puunaamiseen (kylläkin vain ulkoa). Keväisin tykkään pestä ikkunat ulkoa ja sisältä sekä tietysti myös väleistä. Syksyllä riittää kun nopeasti viuhtoo liat ulkopuolelta ja pyyhkii sisältä täältä lasten sormenjäljet pois. Luotan Siniin. "Sinillä siivous sujuu" se on kyllä totta. Minulla on se ihanan tylsä sininen varsi mihin voi nauksauttaa kaikki erilaiset päät mutta on kyllä todellakin nopeaa ja helppoa!


Ulkona on kaikki aikalailla laitettu talviteloille...
Poikien pitäisi laittaa pönttö oikealle paikalla..

..pöntön paikka on tuolla nuin kun katsotaan ulos keittiön ikkunasta. Talvella on kiva katsella lasten kanssa kun linnut tulevat syömään. Voi että tuo aurinko ja ystävältä saadut ruusut voivat antaa energiaa päivää. Sain ruusut hyvältä ystävältäni Pomp de lux kutsuilla jotka pidin viime lauantaina..vaatteiden pitäisi saapua pian, joten niistä postausta piakkoin.


ikkunan hohtavat kirkkauttaan..ihan kuin lasia ei olisi ollenkaan!

Kiva ottaa tälläinen pikakuva missä kaikki tavarat ovat paikoillan! Yleensä koko lattian valtaa lelut, lähinnä Legot. Tyynyt ovat lattialla ja muutenkin kaikki on mullinmallin.
              Minä oon vielä niin syksyssä vaikka oikeestaan on jo talvi..Kohta ne Nisset saa tulla omille paikoilleen.. Ihanaa viikon jatkoa!!

1 kommentti:

  1. Nyt kyllä melkein tarttui kuule ikkunanpesuinto minullekin:D Vielä kerkeis ennen pakkasia. Ihanan näköstä! Ja toi ihana kello tuolla hyllyn päällä.. :) L-E

    VastaaPoista