25. lokakuuta 2013

Pari pientä tuunausta..

Huoh tämä päivä on ollut aikamoista liitämistä...tykkään yleensä siivoilla näin perjantaisin, jotta voidaan koko perhe nauttia yhdessä viikon lopuista. Tänään yritin siivoilla vähän paremmin, koska huomenna tupa täyttyy ihanista ystävistä ja pääsemme hypistelemään kauniita Pomp de luxin lastenvaatteita. Tänään tyttö nukkui ulkona 2h (yleensä vain tunnin). Poikaa ei oikein innostanut mikään muu kuin merirosvo dvd:t joten päätin tehdä muutaman maalaushommelin..


Muutama syksy sitten ostin Jyväskylän torilta ihanalta mummelilta tälläisen apulaisen miehelleni.
Varastossa lojui ylimääräistä maalia (ylläri harmaata, Tikkurilan sävy 1959), hieman tummempi mitä yleensä suosin. Siivouksen jälkeen otin pensselin käteen ja apuri sai uuden maalin pintaansa.

Eteisessä kaapin takaosaa olen jo pitkän tovin mietiskellyt että kaipaisikosi se jotain väriä että kaappi tulisi paremmin esille..


illan hämyssä maalasin kaapin takaosan samalla harmaalla kun aikaisemman tuunauksen ja se on ihan sopusoinnussa tapetin kanssa. Ois vaan niin ihanaa osata repäistä ja maalata vaikka joku pinta oranssilla tai punaisella mutta kyllästyisin siihen kuitenkin piakkoin. Ennemmin räväytän jollakin tekstiilillä minkä voi hetken päästä piilottaa komeroon..
                                                      Mitä värejä teillä käytetään eniten?!

3 kommenttia:

  1. Luonnonläheisiä värejä myös meillä :) Kivännäkönen tuli muuten korista!

    VastaaPoista
  2. Ihana kori ja seinä en huomannukkaan kun olin niiiin innoissani niistä vaatteista. Meilläkin olis yks paikka sulle jonka saisit tulla maalaamaan;)-Mari-

    VastaaPoista
  3. Voi että Sanna teillä on kyllä kaunis koti, ei voi muuta kuin ihailla :) -Linda

    VastaaPoista