22. helmikuuta 2014

Tyttömäisen hempeitä pastelleja

Ihan selvästi kevättä on ilmassa kun haaveilen enemmän kukista, VÄREISTÄ (pastelleista), liian tavaran karsimisesta (enimmäkseen kaapeista), auringosta, uimisesta sekä kesälomareissusta johonkin uuteen kaupunkiin missä en ole ennen käynyt. 

Minulla on nyt 3 ihanaa vapaapäivää. Tämä ensimmäinen vapaapäivä menee tunnetusti siivotessa mutta päivään mahtuu onneksi paljon muutakin. Touhuttiin lasten kanssa ulkona (mies rakensi pihalle merirosvolaivaa), me tytöt harjoiteltiin kävelyä ulkona koska tylleröinen( 1v 2kk) ei ole kauheena ulkona suostunut tepastelemaan talvikengillään vaikka kävelyn aloitti 11kk. Tänään se onnistui mallikkaasti. Päivällä lämpesi myös sauna ennen kisakatsomoa. 

Tytön kanssa touhusimme ihanien HM homen tulleiden uutuuksien parissa. Olen ollut teinistä aisti uskollinen henkkamaukkafani. Mielestäni HM:llä on hyviä tuotteita kivalla hinnalla (toki materiaaleissa paljon eroja).

Paljon olen tilannut vaatteita mutta uusimpana ihastuksena ovat H&M kodin eli HM HOMEN tuotteet. Voi vitsit..vaikka just aattelin että mitään en tänne kotiin uutta halua (lupasin vajaa vuosi sitten kun äitiyslomalla kotia raikkasin) niin silti siellä kuastoissa on vaikka mitä ihania juttuja. Tällä kertaa pidin pintani ja tilasin vain tylleröiselle!

Toista vauvaani odottaessa minulla oli vahvasti sellainen tunne että sekin olisi poika (mieheni suvussa paljon poikia). Niin toisin kävi. Sain syliini maailman suloisimman tyttösen ja hänen kauttaan olenkin hurmaantunut kaikesta ihanasta, pastelleista!


Tilasin H&M:n nettisivuilta suloiset tyynyliinat: Pupu&kissa tyynyliinan joka hehkuu suloisesti pastellisävyjä. Tilasin myös mintunvihreän tyynyliinan kaveriksi jossa on valkoisia pilkkuja. Voi olla että lainaan tuota pilkullista tyynynpäällistä olohuoneeseen..Keltaista pyyhettäkään en voinut vastustaa, onneksi nämä olivat erittäin edullisia ja hinnoista lähti vielä -10% pois.
Tylleröisen alla on vielä lakanat normaalissa aikuisten koossa. Puput ja kissat seikkailevat siinäkin.
Olen jo aikaisemminkin maininnut että meillä pidetään erittäin paljon pupuista ja tämä pupu on veljen wanha käsinukkepupu. Haaveilen tytölle luppakorvapupusta (mailegin). Seuraavan kerran kun uskallan astua Jyväskylän ihastuttavaan putiikkiin: PIENEEN KAMARIIN niin hoommaan sellaisen luppiksen tytölle unileluksi kunhan pupurievun aika on ohi.
Ihana LOVE teksi oli pakko saada..
Tytöltä on puuttunut söpö salkku ja nyt se oli samaa sarjaa LOVE tekstin kanssa. Tylleröisen "poikakamu" kuvassa. Muutama muu pikku juttu jäi jälkitoimitukseen mutta niistä vähän myöhemmin.


Talvilomalla kun olimme Tallinnassa minun vanhempani olivat vahtimassa lapsia. Äitini on todella lahjakas tekemään kaikke käsillä. Ripaus tunnelmaa-blogin inspiroimana äitini teki tytölle kauniin virkatun repun. Tämä reppu on kiva ottaa kylään mihin on helppo sujauttaa pari vaippaa ja eväät mukaan.
Tuunaamani tunnelmalamput asensin tänään tytön huoneeseen.
Äitini kädenjälkeä on myös tämä raikas matto, jonka poika sai 4 vuotis lahjaksi. Väreinä valkoinen, maitokahvi ja mintunvihreä. Ai että tykkään tästä matosta.

Huomenna sunnuntaina saankin kylään ihania ystäviä ja kokoonnumme ihastelemaan POMP DE LUXIN kevät mallistoja!

1 kommentti:

  1. Heips! Haluaisitko osallistua tuolla repulla lukijoiden käsitöitä postaukseen? Laita kuva ja linkkiosoite mulle s-postiin...;)

    VastaaPoista