24. helmikuuta 2014

Sekavin fiiliksin..

Nyt se sitten tapahtuu että minun pikkunen vauva (taapero) menee hoitoon! Onneksi hoitopaikka on mukava ja ISOvelikin häärii samassa ryhmässä. Olin vaan siinä uskossa että kyllä tässä muutaman kuukauden tylleröinen saisi olla kotona. Jos nyt jotakin positiivista tästä koittaa saada irti niin tyttö kävelee (juoksee), on suhteellisen reipas ja miehellä jatkuu työt lomautuksen jälkeen! Maanantaina starttaa siis meillä ihan erilainen arki..

Tänään menin pojan vasu (varhaiskasvatuskeskusteluun) niin samalla tutustuimme tytön kanssa uuteen hoitopaikkaan. Tytölle oli jo koritkin valmiina, huoh.


Olimme lähdössä kotiin ja fiilis oli tytöllä tälläinen, jeeeee kotiin! Jospa aamuisinkin ilme olisi samalainen.


Vaikka lasten päivähoidot alkavatkin niin Pomp de lux kutsut kera ihanien kamujen piristävät aina kiireen arjen keskellä. Koko mallisto oli todella kaunis ja jos budjettia ei olisi tarvinnut miettiä niin olisin ostanut kaikkia kahdella! Sain pojalle ihanan välikausipuvun ja muutaman kesä vaatteen sekä tytölle pirtsakan keltaisia asuja. Nyt vaan odotellaan milloin paketti saapuu postiin, ei ole ihan pieni paketti se (sis. 9 tilaajan vaatteet)!

Jos et vielä ole tutustunut POMP de luxin maailmaan niin kurkkaa ehdottomasti Pomp de luxin sivuilta. Vaatteet ovat kyllä vielä ihanampia livenä.
Kevät fiiliksin -Sanna-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti