2. helmikuuta 2015

"kekkoset"

Tulin nopeasti kirjoittelemaan iltapikaiset! Tänään minulla oli vapaapäivä ja se menikin ihan hujauksessa ohi. Lähes koko päivä oltiin terveyskeskuksessa lasten kanssa. Pojalla oli 5 v hammastarkastas sekä neuvola ja tylleröisen 2 v neuvolakin saatiin samaan rytäkkään. Kotiin tultua oltiin koko sakki ihan naatti. Syötiin hyvin ja päätimme ottaa päiväunet. Vapaapäivän illan kruunasi iltalenkkeily naapurin kanssa.

Poika täyttää tulevana lauantaina 5 vuotta on todella kiinnostunut kirjoittamaan. Oman nimen kirjoittaminen ilman mallia lisäsi innostusta. Käytän Pinterestiä todella paljon inspiraation lähteenä, varsinkin mitä lasten juttuihin tulee. Poika tuumasi yksi ilta: "äiti, jaksaisitko tänä iltana tulostaa ne lupaamasi kekkoset"? Kyllä oli naurussa pidattäminen kun kuuli sanan kekkonen. Poika tarkoitti tietenkin aakkosia. Pinterestistä olisi löytynyt vaikka mitä kivoja malleja aakkosista mutta ajattelin valita mahdollisimman selkeät kirjaimet. Minulta sattui löytymään yhdet ikean valkoiset kehykset joihin aakkoset oli kiva sujauttaa. Nyt on pojan helppo treenailla kirjaimia.
Jonkun verran on tullut kyselyjä että voisinko kuvata lastenhuoneita. Otan seuraavaksia kuvia pojan huoneesta. Ihanaa seurata että teitä lukijoita on päivittäin paljon vaikka tämä blogi niin hitaasti päivittyykin. Nyt taas pinteresti kimppuun, ritarisynttäreitä varten ideoita hakemaan!

Sanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti