18. helmikuuta 2015

silityslauta

Täällä ovat päivät hujahtaneet pientä potilasta hoivaillen. Onneksi tänään päästiin jo nauttimaan aurinkoisesta kelistä ulkona. Kyllä ajatukset väkisinkin kääntyvät kohti kesää. Mielessäni muutamia sisustusjuttuja terassille. Vietämme paljon aikaa terassilla kesäisin. Viime kesän olessa todella lämmin söimme melkein joka päivä ulkona. Haluan terassille paviljongin ruokapöydän yläpuolelle suojaamaan sateelta sekä auringolta (meillä ei ole valokatetta). Nyt kuitenkin vielä pitää malttaa odottaa hetki...tehdään muutama sisähomma sitä ennen valmiiksi.

Olen saanut tämän silityslaudan äidiltäni kun muutin pois kotoa 13 vuotta sitten. Olen pitänyt sen kankaasta (yllättäin kun värit ovat valkoharmaat).

Lauta on oikein mainiossa kunnossa mutta kangas alkoi olla jo täynnä likatahroja. Sain inspiraation vaihtaa kangasta. Onneksi nappasin Sinellin kangasalesta myös tätä harmaata ruusukangasta (ostin kevätpeittoon samaa kangasta sinisenä).

Tadaa. Tämä muutos oli todella helppo ja nopea toteuttaa. Leikkasin kankaan niks naks ja liimasin sen Erikeper liimalla reunoilta kiinni.

Aivan kuin uusi silityslauta, tykkään!


Silitysvettä kankaille..

ja ai että silittäminen tuntuu taas eri kivalta. En todellakaan ole mikään silittäjätyyppiä, yksin kertaisesti ei ole aikaa eikä aina haluakaan. Olen yrittänyt silittää tyynyliinat ihan niiden hygieenisyyden takia (poika meillä hieman allerginen).

Tästä on ihanaa jatkaa viikkoa, huomenna pääsee taas töihin!

Sanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti