9. helmikuuta 2015

Ritaripojan valtakunta

Kolmen päivän vapaat takana..ihan "vapailta" ei kaikki päivät tuntuneet. Lauantaina vietettiin pojan 5 vee synttäreitä ja sen eteen tuli huhkittua kellonympäri (lisäksi moni ilta ennen synttäreitä). Mitäpä sitä ei tekisi lapsensa eteen. Tänään oli todella ihana päivä kun ei ollut kiirettä minnekkään, oltiin vaan lasten kanssa kotona. 

Tässä lupaamiani kuvia pojan huoneesta

Pojan huone on alakerrassa jossa hän myös nukkuu. Poika on ollut todella reipas ja siitä syystä hän onkin nukkunut 3,5 vuotiaasta asti alakerrassa vaikka me vanhemmat nukumme ylhäällä.

Synttärilahjaksi ostin pojalla Converset, ihanaa kevät tulee. Molemmat lapset kuljeskelevat iltaisin sisällä kevätkengillä  ja huutavat: KESÄ! (minäkin odotan että pääsen laittelemaan terassia) Taidankin jo keväänkorvalla mennä lapioimaan terassin jotta lumi sulaisi nopeammin pois.

Pieni työskentelynurkkaus.

Synttärilahjaksi hommasin kirjoistusvihon, mihin voin harjoitella aakkosia (hauska seurata miten innoissaan poika on oppimaan aakkosia). Usein piirtelee ilmaan kirjaimia ja arvuuttelee minulta mitä kirjaimia hän piirsi.

Loppuvuodesta tilasimme pojalle sängyn Ellokselta. Olen aina tykännyt ostaa pitkäikäisiä huonekaluja varsinkin lapsille (nyt jo isojen poikien sänky minkä voi viedä pois muuttaessaan kotoa). Tykkään vaan että on mahdollisemman vähän väliaikaisratkaisuja. Säästyy turhalta säilyttämiseltä ja rahanmenolta.

Kävimme vähän aikaa sitten pojan 5 vuotis hammastarkastuksessa ja saimme kuulla että kohta maitohampaat voivat alkaa irtoilemaan. Mailegin hammaspurkkiin voidaan säilöä ensimmäinen hammas.

Hurjasti tuli kortteja sekä pojalle mieluisia lahjoja (synttärikuvia myöhemmin).

Löysin ikealta kivoja koukkuja laukkujen/reppujen säilytykseen.

Aina miettii mitä kaikkea kivaa sitä voisikin keksiä pojan huoneeseen, juuri sitä TEKEMISTÄ. Tila on tietenkin rajallinen mutta jotain erikoisempaa olisi mukava toteuttaa.
Mukavaa viikkoa, minulla vasta alkaa työviikko!

Sanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti