16. helmikuuta 2015

Pastelleja & muutoksia

Kevärfiilistä ei ollut vaikea tänään hakea kun jo heti aamusta auringonvalo tulvi sisälle! Koko koti näytti ihanan valoisalle. Tänään päivä meni pientä potilasta hoitaessa emmekä päässeet olenkaan ulos nauttimaan ilmasta. Meno onkin nyt illasta sen mukaista ettei ulkona ole tullut purettua energiaa. Sunnuntaina koti täyttyi ihanista Pomp de lux vaatteista sekä ihanista ystävistä!

On sitä vaan niin kiitollinen miten monta hyvää ystävää omistaa! Sitä toivoo että omatkin lapset saavat paljon ystäviä ympärilleen.

Kevään raikas pastellisen sävyinen Pomp de lux mallisto, nämä vaatteet ovat ehdottomia lemppareita. Kumpa näitä vaatteita tehtäisiin myös aikuisille. Onneksi Kapphal/Lindex tekee naisellisia ja harmonisen sävyisiä vaatteita. Nämä lasten vaatteet on nähtävä ehdottomasti livenä että niistä innostuu.


Kevät=pastellit


Hyvältä ystävältäni sain suklaapähkinä namuja, kauniissa papareissa. Toiselta ystävältäni sain Kismet suklaan jossa lukia ihanasti: Ystävälle. Tämän suklaan mies oli "epähuomiossaan syönyt suihinsa"!

Olen onnellinen että lankaköynnökseni ei ole kuollut, jopa tekee uutta lehteä!

Meillä vaihtuu usein järjestys koska se tuo todella kivaa piristystä arkeen. Siirsin eteisessä lipaston ja vaatekaapin paikkaa ja jännäsin miehen reaktioita hänen kotiin tultua. Onneksi reaktio oli vain hymy ( jaahas, vaimo on taas pistänyt tuulemaan)!

Olen tyytyväinen muutokseen vaikka peli pystyasennossa ei tuokkaan niin paljon avaruutta.

Sairastuvan kruunasi uusi Koti&keittiö lehti. Tykkään todella paljon mintunvihreästä, juuri tuosta mintusta millä lehden nimi on kirjoitettu!

Aurinkoa viikkoosi, vaihteletko sinä järjestystä kotonasi?

Sanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti