29. tammikuuta 2015

Vihdoin löydetty!

Talo on ihan hiljainen. Vain minä & tietokone..Niin monena iltana olen halunnut tulla tänne kirjoittelemaan kuulumisia mutta väsymys on vienyt voiton. Onneksi sisustusrintamalla tapahtuu taas pieniä juttuja mistä olen jo kauan haaveillut.

Klaffipöytä! Niin kauan olen tälläisestä pöydästä haaveillut ja nyt vihdoin sen sain. Tämä pöytä löytyi hyvän ystäväni äidiltä joka raski luopua siitä. Pöytä on juuri sopivan rouheassa maalissa joten sille ei tarvitse tehdä mitään. Laatikoissa säilytetään sisustuslehtiä. Laatikoissa ei ole avaimia..voi kumpa löytäisin jostakin somat pienet ruostuneet avaimet millä saisin laatikot auki (laatikot saa kyllä auki ilman avaimia).

Tällä hetkellä pöytä toimittaa virkaa olohuoneen ikkunan alla (laskutilana iltapalalle). Kenties käytän sitä joskus apupöytänä/saarekkeena leipoessa.


Keväinenpeitto on muuttanut alakertaan..Pastellivärit hiipivät hiljaa kauppoihin. Pidän kovasti mintunvihreästä. Tänä vuonna kesäkotiin tulee ehdottomasti lisää hempeitä sävyjä, valkea/harmaus saa väistyä!
Joko sinä odotat kevättä?! Voimia viikkoosi!

Sanna

2 kommenttia:

  1. Kyllä odotan kevättä! Pastellivärit on vaan NIIN ihania!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kova hinku päästä laittelemaan terassia kesäkuntoon! Aika paksu lumikerros siinä vielä mollottaa..sisälle pastilleja lisää :)

      Poista