21. tammikuuta 2015

Torkkupeitto (DIY) & kevätfiilis

Täällä ollaan sunnuntaista asti vietetty miehen kanssa laatuaikaa ihan kaksistaan. Minun äitini on jo jonkun aikaa halunnut lapset lomailemaan ja nyt tuli kaikin puolin hyvä sauma lasten lähteä lomailemaan. On todella ihanaa että mummot ja ukit haluavat aidosti ottaa lapset hoitoon. Olen kyllä todella kiitollinen että isovanhemmat ovat mukana lasten elämässä, näkevät heidän kasvavan ja kehittyvän. 


Olen jo kauan aikaa haaveillut keväisestä torkkupeitosta. Ompeluun vaan ei ole tahtonut riittää aikaa kun työ vie paljon aikaa ja muut hetket haluan olla lasteni kanssa. Haaveiluni kohteena ovat olleet usein Greengaten ihanat peitot mutta ne ovat minun budjetilleni aivan liian hinnakkaita. Piipahdin vähän aikaa sitten Sinellissä joka pursuaa vaikka mitä kivoja arkastelujuttuja. Ilahduin kovasti heidän keväisistä kankaista jotka olivat vielä hurjassa alessa.

Tälläistä kangasta lähti muutama metri mukaan. Sisustusmakuni ei ole enää niin maalaisromanttinen kuin ennen vaan ennemminkin rouheampaan suuntaan mutta kevääksi halusin hempeän kankaan (kuvan ruusut ovat vaaleansiniset, ei lilat niin kuin kuva harmittavasti vääristää). Mies tokaisi vilkaistessaan kangasta, "eitkait taas vaan oo menossa siihen sinisen suuntaan"?! Ekassa kodissamme eli n 12 vuotta sitten minulla oli se "the sininen-kausi" ja nyt ei puhuta vaan ripauksesta sinistä vaan joka paikassa oli tummansinistä. Muistelen että joillakin ystävillänikin on ollut vastaavanlainen sisustusväri.(ompelin kankaan kiinni vanhaan peittoon).

Hempeää ja samalla niin keväistä. Vaikka pidän kovasti talvesta (tosin en ihan näin kovista pakkasista) niin pitkästä aikaa jo näin aikaisessa vaiheessa haaveilen keväästä. Terassin sisustamisesta/kalustamisesta!!


Torkkupeitto koristaa yläkerran aulatilan sohvaa. Pääsee kyllä paraatipaikalle alakerran puusohvalle. Saas nähdä innostunko ompelemaan yläkertaankin torkkupeiton. Ompeluun meni illasta monta tuntia joten ainakaan hetkeen en innostu nuin isosta ompeluksesta.


Pitäisi olla jo nukkumassa kun herätyskello pärähtää soimaan 3:20..lentokentällä oltava 5:00 koska lähden koulutukseen. Ihanaa nähdä rakkaita kamuja! Nyt ammeeseen jonne sujautan joulupukilta saadun kylpypommin.

Kevät tulee kohisten. Keltaisia tulppaaneja pitää saada lisää. Onneksi hempeät helmililjtakin ovat kohta kaupoissa!
Mukavaa loppuviikkoa!!!

Sanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti