10. syyskuuta 2013

Pojan kammari osa 2

Saimme pojan alakerran huoneen valmiiksi keväällä. Huoneesta puuttui kokonaan vaatekaappi ja leluille sekä kirjoille yms..säilytysratkaisut. Jos budjetti olisi sallinut niin olisin ostanut wanhan, jykevän, patinoituneen vaatekaapin. Harmi vaan kun ne ovat niin hinnakkaita. No mutta sisutuksen ei aina todellakaan tarvitse maksaa paljon. Plääni 2 oli sitten taas Ikea ja sieltä tämä kaappi hankittiin ja se onkin oikein passeli tähän tilaan. Vaatekaapin päällä säilyy mukavasti 1 vuotis menopeli mikä tilattiin pojalle Porvoon upeasta lelukaupasta Riimikosta. Jos vierailet Porvoossa, niin piipahda ihmeessä putiikissa.


Tänään hyvä ystävi kävi kylässä kahden pojan kanssa. Pojat piirtelivät tässä ns. "avaruusaluksessa" jotakin Oktonautteihin liittyvää. On se vaan niin kivaa kun huomata miten (isot) pojat tykkäsivät leikkiä ulkona monta tuntia (ilman että äidit vahtivat heitä taukoamatta). Mammat sai sitten vähän turista vauvojen kanssa.

Tänne koriin on kiva sujautella pieniä juttu..esim. laastareita millä on hauskaa leikkiä lääkäriä. Laastariboxi ostettu Pienestäkamarista.

Pikkumiehen nimiäiskuteet.

Kynät ja kumit pysyvät hyvin säilössä tässä söpössä rasiassa. Löytö kesän alussa ihan lähimmältä ABC asemalta ja hinta ei päätä huimannut. Sisustus on usein vaan löytöjen tekemistä eri hapiskaupoista. En juurikaan käy missään kalliissa sisustuskaupoissa. Pienikamari on ainoastaan sellainen ja sieltäkin tarttuu lapsille vain pientä kivaa.

Tässä pusuttelevat minun poika ja sen tyttöystävä puolitoista vuotiaina, aikaisin se on nykyään aloitettava..

Poika on ollu tosi reipas kun on nukkunut omassa huoneessaan siitä asti kun huone tehtiin alas vaikka kaikki muut nukumme ylhäällä.

2kk wanhana..kun pojalta kysyi yyhtenä päivänä että kuka kuvassa on niin vastaus kuuluu: No äiti, pikkusisko tietysti. No joo meidän vauvat on näyttäny ihan samannäköisiltä.Kitara on Esko-ukin ostama, josko poika soittelis serenaadia tulevalle puolisolleen.

Me ei olla kauheena ostettu pojalle leluja. En tykkään että koko huone pursuais sitä sun tätä. Tykkään enemmän et ostetaan tiettyjä kivoja leluja, millä poika oikeesti tykkää leikkiä ja ne kestävät leikkimistä kuten Legot, Mailegit, työkalut..Minkälaisia leluja te ostatte lapsille?
Itse pidin kovasti pienenä opettaja leikeistä ja siks halusin pojalle liitutaulun ja sekin löytyi ikealta. Rakas siskoni osti sen pojalle joululahjaksi. Pikkusen taas piti puun väriä duunata piiloon. Koripallo hommelin isä halusi pojalleen Kalajoen kesälomareissulta..


Kun pojan innostus lakkaa näihin Maileg juttuihin niin ne muuttavat tytön huoneeseen..sitten askarrellaan Jyskin lipastosta nukkekoti mutta siitä sitten myöhemmin vuoden lopulla. Tuntuu hurjalta että vajaan 4 kk päästä tyttö täyttää vuoden!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti