28. syyskuuta 2013

Harmaan keittiöpyyhkeen uusi elämä..

Ihana viikko takana, oma äitini oli täällä auttelemassa lastenhoidossa, kotitöissä ja muutenkin kaikessa..Olen äidilleni elämän velkaa! Äidin lähdettyä ja tytön mennessä päikkäreille päätin tehdä pientä tuunausompelua. Minun on jo kauan pitänyt piilottaa tämä punainen rumilus. Niin tarpeellinen ja turvallinen kuin tämä kapistus eli sammutuspeite onkaan...on se vaan niin ruma ja kamalan punainen. En omista mitään kangaspaloja tuunailuja varten vaikka niin kamalasti kuin haluisinkin. Mietin kuumeisesti millä piilottaisin tämän hirvityksen. Ajattelin että voisin uhrata yhden wanhan harmaan keittiöpyyhkeen tähän projektiin. Niin helppoa ja nopeaakin se vielä oli..

Leikkasin kaavat sukkelaan ja ompelin muutamassa minuutissa. Nyt sammutuspeitteen pystyi (ilkesi) ripustaamaan seinälle.

Ta daa, ei loista enää meille punainen väri! Ihan tälläiset tavalliset, pienet jutut pystyy piristämään kotiäidin päivää. Ei aina tarvitse ostaa jotain uutta. Itse voi ommella juttuja (en ole todellakaan taitava ompelija mutta haluan kehittyä siinä). Olen aina pitänyt käsitöistä, kouluaikoinani otin kaikki mahdolliset valinnaiset. Kovasti nousee kuume ostaa pikkuruinen virkkuukoukku..jospa sillä taiottaisiin pientä kivaa tytön tulevaan nukkekotiin..Huomenna tyllerö täyttää jo 9kk! 
                                              Mitä sinä olet viimeksi ommellut ompelukoneella?!
                               Haastan sinut tekemään jonkun pikkujutun itsellesi tai lapsellesi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti