7. syyskuuta 2013

Tunnelmaa hoitolassa..

Eilen minulla oli luxus perjantai iltapäivä (3h) kun pääsin rentoutumaan kasvohoitoon ihanan tunnelmallisessa Kauneuspuoti Ameliessa, Laukaassa. Rentoutuminen alkaa jo heti kun avaat oven, toinen ovi toivottaa sinut tervetulleeksi. Hoitola on erittäin kauniisti sisustettu wanhoilla tavaroilla. Kauneuspuodista saa monipuolisesti kauneudenhoitopalveluja sekä ihania lahjaideoita ystäville. Täältä pääset tutustumaan hoitolaan paremmin: www.kauneuspuotiamelie.fi


Odotustilassa voit rauhassa istuskella ja lueskella kauniita ja inspiroivia lehtiä.
Puodissa on myytävänä myös aivan ihania Vogan koruja. Uusi syksyn mallisto saapuu pian.


Täällä taiotaan kauniita meikkejä.Ihanaakin ihanampi Italialainen Acca Kappa sarja löytyy täältä puodista, kannattaa tutustua. Hurmaavan tuoksuisia, kauniin pelkistettyjä pakkkauksia aina suihkugeeleistä tuoksuihin. Pieniä kivoja joululahjaideoita. (tiedän että tuota joulua ei olisi vielä pitänyt mainita mutta jouluihmisenä se on hieman mahdotonta, hih).
Hoidot täällä kauneuspuodissa tehdään laadukkaalla  ranskalaisella Payot sarjalla jolla on 80 vuoden kokemus kauneudenhoidon maailmassa. Olen itsekkin aikoinaan tehnyt hoitolassa töitä kyseisellä sarjalla ja hoitonautinnot ovat taivaallisia. Tässä kasvoillani on My Payot Peelof naamio joka sisältää runsaasti super foodeja: agaimarjaa ja gojimarjaa (rusaasti vitamiineja sekä ihon hyvinvointia parantavaa maitohappobakteeria).
Ihanan rento, puhdas ja terapeuttinen hoitokokemus! Mahtava tapa aloittaa viikon loppu. Kyllä taas jaksaa arkea pyörittää.

1 kommentti:

  1. Kiitos itsellesi♥Terveisin puotiemäntä Mari

    VastaaPoista