3. syyskuuta 2013

Pojan kammari osa 1

Ihana kirppislöytö vuosien takaa, silloin ei ollut vielä lapsia ja haaveilin että saisin sen joskus laittaa lastenhuoneeseen.
Tämä "merirosvolentokone" ihanuuden poikani on saanu todella hyvältä ystävältäni Annukalta ja se on huoneessa kunniapaikalla.
Olen aina pitänyt wanhoista huonekaluista (adoptoisin niitä enemmänkin jos tila ja budjetti antaisi periksi) ja tämä kuuluu ehdottomasti lastenhuoneeseen. Poika tykkää paljon piirrellä ja askarrella siinä. Ei tämä hänen mielestä ole mikään tyhmä pulpetti vaan se on avaruusalus. Pulpetitin olen hankkinut myös ystävältäni Annukalta.
Kyllä pienellä pojalla pitää olla wanhoja autoja ja näitä ihanuuksia saa Jyväskylän ihanimmasta putiikista, Pienestä kamarista. Jos et ole vielä käynyt siellä niin suuntaa ihmeessä kivijalkakauppaan: Kilpisenkatu 9, 40100 JKL. " Suuria elämyksiä pienille, pieniä yllätyksiä Isoille".
Aamulla poika lähti isän mukana päiväkotiin. Menin petaamaan petiä ja mikä ihanan hellyyttävä näky sängyssä olikaan..poika oli jättänyt pupun vielä nukkumaan ja peitellyt sen somasti.
Tähän boxiin, vauva nmr 1 (ykkönen tarkoittaa tässä tapauksessa syntymäjärjestystä, ovat niin tasan yhtä rakkaita molemmat) on kerätty vauvaajoilta rakkaita muistoja.


Tästä kunnasta olemme kotoisin, kartta vuodelta 1755-1757. Kartassa kunnan nimi Songajerwi. Nykyään siis Sonkajärvi. Ihanaa kun tälläisiä aarteita löytää. Loput pojan kammarin kuvat tulossa myöhemmin..Syksyistä viikon jatkoa lukijat!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti