8. kesäkuuta 2015

Kaksi kesän kauneustuotetta

Kesä on parasta aikaa mutta juuri nyt ei siltä tunnu mitä ihmoihin tulee. Lomankin alkuun on vielä kuukausi aikaa. Kesäfiilis heräsi kun sain yhteydenoton eräästä Kauneushoitolasta joka tekee suihkurusketuksia. Kauneuspuoti Amelien ihanainen Mari pyysi minua testaamaan uutta suihkurusketusta hänen ihastuttavaan hoitolaansa. 

Mitä on VITA LIBERATA rusketus? Hetken juteltuani puodin pitäjän Marin kanssa pidin kovasti ajatuksesta että pääsin kokeilemaan uutta ruskettavaa ainetta joka on mahdollisemman luomua. DHA eli dihydroksiasetoni on rusketuksen tuottava ainesosa. Liberatan tuotteissa DHA on tuotettu luomulaatuisesta sokerijuurikkaasta. Tuotteissa ei ole hajusteita, barabeeneja sekä tuotteissa on sertifioituja raaka-aineita.

Sääri ennen rusketusta. Omaan perinteisen suomalaisen pigmentin. Olen todella vaalea pigmentiltäni mutta rusketun kuitenkin auringossa. Päätimme valita suihkurusketuksessa keskitumman värin eli mediumin. Kaikillä kolmella värisävyllä saa näkyvän mutta luonnollisen rusketuksen. Mitään fitness-rusketusta näillä tuotteilla ei saa mutta kylläkin näkyvän ja kauniin.

Tässä kuvassa sääressä väri on vaikuttanut 8h (luonnossa sääri on vieläkin ruskeampi). Värin tulee vaikuttaa iholla 8h. Moni varmasti haluaa tietää "haiseeko tuote" sille itseruskettavalle!? Jokaisen ihohan reagoi eri tavalla. Myönnän että tekeytymisvaiheessa rusketusaine haisee lievästi.

Opasvärin pois pestyä lopullinen väri on todella kaunis ja luonnollinen niin kuin tuoteväittämä onkin. Ero on suuri ensimmäiseen kuvaan verrattuna. Kuvassa jalka näyttää hieman punaisena vaikka luonnossa väri on täydellisen ruskettunut. Opasvärin pestyä iho ei haise ruskettavalle aineelle.


Ylävartalo ennen rusketusta! En ole koskaan ollut mikään auringonpalvoja mutta tykkään kuitenkin että iho näyttää terveen väriseltä ja siksi tykkään käyttää itseruskettavia. Työssäni on todella voimakkaat valot jotka syövät viimeisetkin valonrippeet kasvoila jos en ole sävyttänyt itseruskettavalla. Moni miettii itseruskettavien tuotteiden raaka-aineita. Täytyy kuitenkin  muistaa että ruskettavat tuoteet ovat aina terveellisempi vaihtoehto auringolle.
Ylävartalo rusketuksen jälkeen. Luonnollinen ja paljon terveämmän näköinen. Myös juhlamekkoni näyttää kauniinmalta.

Käsivarrestakin huomaa tuotteen värin tasaisuuden.

Ihanan piristävää lähteä aamulla töihin kun iho on kuulaamman värinen. Suosittelen jokaiselle piristystä. Työssäkäyville, kotiäideille, ei vaan lomansa aloitteleville.

Rusketusta voit syventää/pidentää tietenkin kosteuttamalla ihoa mutta myös kotiin myytävillä ruskettavilla tuotteilla.Rusketuksen jälkeen puodin omistaja Mari maistatti minulle raikasta Voda collagen juomaa. Voda collagenin käytetty lähdevesi on peräisin Leluchowista, Muszynan alueelta läheltä Slovakian rajaa. Vesilähteet sijaitsevat syvällä metsäisen Popradin laakson kallioiden alla. Voda Natarainan vesi nostetaan 85 metrin syvyydestä, ja sen ainutlaatuiset ominaisuudet selittyvät alueen esihistoriallisella geologisella rakenteella, joka tekee vedestä poikkeuksellisen kirkasta ja mikrobiologisesti puhdasta. Veden ainutlaatuisuus johtuu siitä, että lähteet eivät ole olleet missään kosketuksessa teollisuuden tai maatalouden päästöjen kanssa.

Koko meidän proteiinimassastamme 30% on kollageenia. Se vaikuttaa suuresti ihon, luiden, lohasten ja nivelten kuntoon. Kun ihminen ikääntyy, kehon kollageenikuidut eivät enää uusiudu, mikä puolestaan nopeuttaa ikääntymisprosessia. C-vitamiinin avulla saamme avulla collageenit imeytyvät kudoksiin 90-prosenttisesti. Hydrolisoitu naudan kollageeni, jota käytetään Voda collagenissa , ei ole allergisoivaa. Tuote on turvallista käyttää myös raskausaikana. Pullo on todella suloinen!!
Varaa oma hemmotteluaikasi Kauneuspuoti Ameliesta                                                                                                                       Hoitola sijaitsee:
        Soita ja kysy lisää:                                                           Laukaantie 22-24, 2 krs.

045- 2628 165

1 kommentti: