30. kesäkuuta 2015

Kesäkukkien istutusta ja sneak peak kuvia huvikummusta

Täällä kovasti viedään viimeisiä työpäiviä ennen lomaa. Tuntuu että viikko suorastaan matelee kun niin kovasti lomaa odotellaan. Anoppini tuli hoitamaan loppu viikon lapsia joten muruilla alkoi loma hieman aikaisemmin. Kyllä lapsistakin aistii sen että loma tulee tarpeeseen. Muutamia kesälomareissuja ollaan suunniteltu mutta mitään ei olla vielä varattu. Mennään vähän samalla periaatteella kuin aikaisempinakin kesinä että lähdetään silloin kun huvittaa tai tänä kesä voi sanoa milloin kelit antavat periksi. 

Kylmän alkukesän vuoksi en ole paljon hankkinut ulkokukkia. Viikon loppuna oli lämmintä ja päätettiin tylleröisen kanssa istuttaa kukat parvekelaatikoihin. Tylleröinen todella innokas kukkien kanssa touhuuja, saas nähä mikä tästä tytöstä vielä tulee. Minun äitini on kovakin kukkien laittaja. Siskoni vanhin tyttö pääsi puutarha-kouluun. Lopputyökseen voisi tulla tekemään meille pihasuunnittelun, heh.

Viime vuonna löysin Clasulta tälläiset kivat tummanharmaat sinkkiset kukkalaatikot. Harmikseni en enää tänä kesänä löytänyt näitä lisää. Olisin kovasti halunnut kuistille samalaiset.Pihaamme paistaa koko päivän paahtava aurinko (tästä kesästä en menis niin vannomaan) joten kukkien täytyy olla auringon paahdetta kestäviä. Joka vuosi olen ostanut Pelargonioita ja niihin olen aina ollut tyytyväinen. Pelargoniat olivat todella huonokuntoisia joten päädyin tähtisilmä kukkaan. Kukka on kauniin sinivalkoinen. Aluksi ajattelin että ompa liian "vihreitä" koska varsi on niin pitkä mutta tähtisilmät sopivat kauniisti yhteen Laventelin kanssa.

Lasten oma HUVIKUMPU siivottiin jo aikaisin keväästä.

Meillä (minä) tykätään kovasti viireistä. Innostuin netistä tulostamaan tälläisen jätski-viirin.

Lupasin lapsille että kunhan loma alkaa niin teemme tähän lipaston päälle jätskibaarin.

Suloiset jätskikortit ostin Harjun Paperista, joka löytyy Yliopistonkatu kuudesta, Jyväskylässä.Keittiömestarin välineet.Poika halusi jätskiviirin kanssa rinnalle myös Batman-viirin. Kävin tulostelemassa pinterestistä Batman-kuvan. Tykkään tosi paljon tulostella pinterestistä lapsille erilaisia kuvia tauluksi.

Huvikummun uloskäynti.

Ulkonakin on mukava nautiskella eväitä.
Nautitaan KESÄSTÄ, SE ON JUURI NYT! Pian blogissa kesäinen arvonta!

Sanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti