10. toukokuuta 2015

The paper bag

Tulin kirjoitelemaan iltapikaiset. Aurinko on hellinyt luontoa ja välillä ripsutellut vettäkin. Luonto on konkreettiseti räjähtynyt vihreyteen! Ihanaa kuinka pyykit kuivuvat ulkona hetkessä. Emme omista kuivuria joten nautin kun ulkona kuivanut pyykki on pehmeää ja ennen kaikkea todella raikkaan tuoksuista.
 Tänään oli äitienpäivä ja sain nukkua tylleröisen kanssa pitkään aamulla. Alakerrassa odotti lahjat lahjat lapsilta (upet omatekemät kaulakorut). Miehen lahja odottikin ulkona.
 Kävimme eilen lauantaina Kuopion Ikeassa hakemassa muutamia kivoja juttuja. Niiden kokoamisessa on minulle tarpeeksi äitienpäivälahjaa, heh. Laitan myöhemmin kuvia tulemaan mitä Ikealta tarttui mukaan. 
Äitienpäivä melkein kokonaisuudessa vietettiin ulkona. Aivan mahtava sää suosi äitienpäivä juhlintaa. Söimme kaikki ateriat ulkona. Välissä tämä mamma kerkesi haravoida (kaikkein ärsyttävimme ja raskaimman yläpihan) kun mies meni nukkumaan lasten kanssa päikkärit. Jes, nyt toukotyöt ovat tehty ja kesä saa tulla. Ihana äitienpäivä. Onni on saada olla äiti kahdelle niin rakkaalle ja omistaa maailman paras ÄITI!

Viime maanantaina postiluukusta tipahti kiva yllätys nimittäin The paper bag. Olin voittanut sen Snow white dreams- blogiarvonnasta. Jippii, minä joka en juuri koskaan voita mitään. Ihan huippu juttu. Olin salaa haaveillut tästä peperipussista. Tosi monissa, enemmänkin moderneissa blogeissa tämä paperipussi vilahtelee. Pussi sopii meille mainiosta vaikka kodinilme onkin hieman maalaisromanttinen.

Mitä sitten pussissa voidaan säilyttää. No ihan mitä vaan keksii. Vaikkapa roskiin heitettäviä lehtiä/mainoksia. Itse pidän tässä ylimääräisiä tyynyjä/torkkupeittoa. Mainoksia varten en uskalla tätä käyttää, tiedä vaikka mies kippaisi pusseineen päivineen keräyslaatikkoon, hih.

Mukana tuli myös tämä suloinen kortti. Kiitos Sannalle Snow white dream-blogista. Kylläpä tämä paketti piristi kun olin juuri kipeänä.

Vähän aikaa sitten kun valitsin silityslautaani uutta kangasta. Kankaan valintaan vaikutti ystäväni syntymäpäivät. Olin jo kauan katsellut Sinellistä ihania pussukoiden sulkioita. Sinellissä on niistä hyvä valikoima. Sain ajatuksen tehdä ystävälleni synttärilahjaksi meikkipussukan.

Myönnän että olen aika malttamaton haeskelemaan kaavoja tälläiseen työhön joten päätinkin käsituntumalla tehdä omat kaavat tähän pussukkaan. Ompelu oli nopee ja helppoa mutta liimaus ei!

Liiman hankin myös Sinellistä jolla pystyy liimaamaan vaikka mitä materiaaleja.

Liima on todella juoksevaa ja ajattelin sen olevan helppoa. Paniikki kuitenkin iski kun yritin liimata ensimmäistä kangasosaa sulkijaan. Liima kuivui todella hitaasti ja aina kun luulin kankaan jo liimautuneen irtosi kangas toisesta päästä.

Olisi ehkä pitänyt tehdä pussi ensiksi itselle ja sitten lahjaksi. Olen kuitenkin tyytyväinen lopputulokseen. Pussiin sulautin muutamia kivoja kosmetiikka tuotteita.

Tuleva viikko on töissä kiireinen ja olenkin koko viikon töissä torstai vapaata ja sunnuntaita lukuun ottamatta.

Aurinkoisia päiviä viikkoosi!

Toivottaa Sanna

2 kommenttia: