18. toukokuuta 2015

Kynttilän lampöä & uusi laukku

Viime viikolla oli kyllä todella hektinen viikko työrintamalla ja siksipä tällä viikolla nautinkin hieman lyhyemmästä viikosta ja siitä että pääsen aikaisemmin kotiin. 

Illasta ilma on ollut aikalailla kolea ja vettä on tihuttanut. Sisällä on ihan lämmintä mutta pyysin miestä lämmittämään takkaa, ihan vaan tunnelman takia. Vaikka täällä jo kovasti odotetaankin  kesän helteitä jollakin tavalla vielä nautin siitä että voin poltella kynttilöitä (poltan niitä kyllä ympäri vuoden) ja pötkötellä peiton alla muruset kainalossa.

Betonikynttilänjalat ovat ihanan rouheita. Näitä tulisi hankkia muutama myös terassille. Betonikynttilänjalkoja myyvät edullisesti ainakin Class Ohlson & Biltema. Muutenkin suosittelen vierailemaan edellämainituissa kaupoissa (paljon kivaa kotiin & edullisesti).


En ole koskaan ollut mikään laukku tai kenkäfriikki. Olen aina omistanut yhden kivan laukun ja ehkä muutamat hyvät kengät. Tykkään ehdottomasti käyttää kengät loppuun ennen kun ostan kasan uusia. Onneksi säilytystilaa on vähän niin ei tule mitään hamstrattua!

Hyvin vähän ylipäätänsä tulee ostettua itselle mitään. Ylimääräinen raha menee aina kodin laittamiseen, ajattelen sen niin että koko perhe nauttii siitä. Lapsille ja miehelle on kiva ostaa kun siitähän ei tule huono omatunto! Äitienpäiväksi sain mieheltäni rahaa joten päätin ostaa laukun. Guessin laukut eivät ole tehneet minuun ennen vaikutusta. Ajattelin että Guessin laukut ovat kaikki sitä bling bling meininkiä mutta yllättävän paljonkin löytyy yksinkertaisia malleja. Tämä tummanharmaa laukku tarttui mukaani. Kätevä laukku mikä menee "iltalaukkuna" sekä hihnalla varustettuna pitkillä reissuilla. Tämä laukku tulee varmasti olemaan mukana kesälomareissuilla kun molemmat kädet pitää olla vapaata 2,5 vuotiaan kanssa.
Lämpöistä loppu viikkoa lukijat! Millainen on sinun unelmalaukkusi?!

Sanna

1 kommentti: