29. elokuuta 2014

Luopumista..

Kiirettä pitää, töissä ja vauhti vaan kiihtyy ensi viikolla..huoh! Onneksi minulla on viikon loppu vapaana. Saa siivota kodin puhtaaksi, touhuilla lasten kanssa sekä sunnuntaina nähdä ihania ystäviä kera POMP DE LUX kutsujen merkeissä. Jos jollekulle kutsu teivät kerro mitään niin ne pitävät sisällään aivan ihania lastenvaatteita Tanskasta.
  Lastenvaatteita hankkiessa ei tule huonoa omaatuntoa mutta jos itselle ostaa jotakin niin miksi siitä pitääkin tulla kamala morkkis (tarvitsisin itselle kyllä palllljon uusia vaatteita). Voi jos nuita Pomp de luxin vaaateita saisi myös aikuisillekkin. 

OI ja VOI..

Tylleröinen on tänään päivälleen 1v & 8kk. Ei tätä ajan juoksua oikein kerkeä tajuamaan..Vaikka tyttö onkin pieni sirpukka niin pinnasängystä luopuminen tuli ajankohtaiseksi, koska pinnasänky on Wanha (jää odottamaan siskon tytön lapsille) ja pienehkön kokoinen (siinä ei voi nukkua 3 vuotiaaksi).

Ostin ikeasta kesällä Minnen sängyn. Pojalla on wanha sivusta vedettävä puusänky & halusin kotiimme hieman rautaa. Sänky on suloinen ja hinta-laatusuhteeltaan erinomainen. Värivaihtoehtoina on valkoinen ja ruskeanmusta. Sänky kasvaa kivasti lapsen mukana.

Pupuaiheiset petivaatteet ovat tilattu H&M HOMESTA. Tyttö& ÄITI rakastaa kovasti pupuaiheisia juttuja!

Pieni Mailegin possu tuhisee tylleröisen kanssa.

Sängyn päässä roikkuu tytön soma Newbie-body jonka hän sai hyvältä ystävältäni!

Possu jaksaa päivystää päivät pitkät tytön päiväpeiton päällä..(mistä lie oppinut makoilun, isännältä) ;)
Jos kiinnostuit Pomp de luxin vaatteista ja haluaisit tilata niitä kauttani niin laitathan tiedot sähköpostiini: vanharakkaus@gmail.com Laitathan viestiä viimeistään la 30.8 iltaan mennessä. Tuotteet lähetetään sinulle suoraan kotiisi ja kutsujeni kautta saat tilauksen yhteydessä kaupan päälle pienen ja hyödyllisen Pomp de lux kassin. Maksu tulee sinulle laskulla ja siinä kk maksuaika.

Nyt nukkumaan & jännittämään milloin minun neljäs kummilapseni syntyy tähän maailmaan!

Syysterveisin Sanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti