17. elokuuta 2014

Ja voittaja on..

Huomenna pyörähtää taas lapseton viikko..Kävin viemässä muruset mummolaan hoitoon koko ensi viikoksi kun miehenikin palaa taas töihin. Tuntuuhan se hurjalta olla taas viikko erossa mutta toisaalta ennemmin mummolassa kuin hoidossa.
   Reissun päällä kävimme lasten kanssa moikkaamassa serkkuani & sen miestä sekä kummityttöä. Pesueeseen syntyi myös alkuvuodesta ihana pellavapäinen poika.
  Kotiin tultua sain ihmeellisen virtapiikin..siivosin koko kodin, leivoin mustikkapiirakan, pesin kasan pyykkiä, jännättiin miehen kanssa kisoja (keihäsfinaalia) sekä fiksasin miehen hiukset työlookkiin.

ARVONTA ja sen voittaja..

Todella kivasti kommentoitte ja arpoja tulikin ruhtinaallisesti. Kesä on mahtavaa aikaa ja se pitää sisällään kaikkea kivaa: lomailua, uintia, marjoja, kukkia, lasten huvipuistoja, naurua, kynttilöitä, ystäviä & lepoa!

Tälläkertaa onnettarena olin itse koska pieni innokas poikani on siellä mummolassa..

ta daa...voittaja on nimimerkillä JOLANA! Kysyin mikä kesässä oli parasta & Jolanan vastaus:Mm...marjat! :) Kolmella arvalla mukana!

Olen kyllä Jolanan kanssa samaa mieltä, yksi parhaimmista jutuista kesässä ovat tuoreet marjat! Mustikatkin maistuvat tuoreina niin hyviltä! Kiitos äidilleni joka antoi minulla matkaan tuoreita mustikoita ja niistä innostuinkin leipomaan mustikkapiirakan.

Tämä arjen jaksamista kannustava taulu lähtee Joalanalle! ONNEA! Laitan tulemaan sinulle S-postia jotta pääsen lähettämään sinulle voittosi!
Ihan kivastihhan ne Euroopanmestaruuskisatkin päättyivät! Kaksi huikeaa mitalia. Mahtavaa Antti & Tero! Voimia alkuviikon tohinoille niin kotona oleville kun työssäkäyvillekkin! Sytytellään kynttilät & kaamosvalot niin selätämme pimeän syksyn!

Sanna
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti