21. elokuuta 2014

Selma odottelee sisaruksia..

Hiljaista on..lapset ovat olleet mummolassa lauantaista asti. Miehen kanssa illat ovat olleet terapeuttisen rauhallisia sekä hiljaisia.Vaikka itselläni illat jäävätkin lyhyiksi työaikojeni takia niin olen saanut paljon kaikkea aikaiseksi. Illan innostuksia..

Eilen, illan hämyssä sain inspiraation somistaa tylleröisen huonetta..Pöydän paikalla oli ennen wanha kaunis päästävedettävä lasten puusänky. Puusänky oli lainassa hyvältä ystävältäni. Veimme sängyn takaisin koska tarvitsimme tytölle alakertaan enemmän leikkitilaa (tyllerö nukkuu vielä meidän huoneessa).

Selma pupu on lapsille kuin sisko, sitä halaillaan & pussaillaan sekä höpötellään niitä näitä.

Valkoiset tuolit & pöydän hain leikkimökistä (huvikummusta) sisälle. Tyttö tykkää leikkiä paljon Brion valkoisen hellan luona ja laittaa ruokaa (jospa tulisi innokkaampi kokki kuin äidistään). Nyt on pöytä mihin voi kivasti kattaa kahvihetket. Selma odottelee tässä uskollisesti että sisarukset tulevat sunnuntaina kotiin!!

Selma kera kynttilän & vaahtokarkkien.

Tytön  huoneessa on aika paljon valkeita & harmaita sävyjä mutta ripauksena tyttömäisen vanhaaroosaa. Matto on äitini virkkaamaa ja sopii täydellisesti pienen pöydän alle.

Nämä kaamos/yövalot askartelin viime talvena ennen joulua..Valot antavat sopivasti valoa mutta eivät nukkuessa häiritse!

Tämä ihana sänky (harmi kun ei kunnolla kuvassa näy) lähti takaisin kotiinsa. Hullua sanoa että sänkyä tulee ikävä mutta tuossa sängyssä on luettu niin monta tarinaa jo esikoisenkin kanssa.  
Ihanaa saada kohta pienet murut takaisin kotiin! Satuitteko eilen katsomaan TOISENLAISET ÄIDIT ohjelmaa? Ohjelma on mielestäni mielenkiintoinen ja aijon rueta sitä seuraamaan. Eilisen jakson jälkeen kaipuu omia lapsiani kohtaan vain kasvoi. Olisin halunnut vain pussailla ja halia heitä. Kertoa kuinka tärkeitä he oikein ovat. Isä & äiti eivät koskaan jätä teitä! Voimia loppu viikon aherruksiin.

Sanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti