7. syyskuuta 2014

Pomp de lux kutsut ja pieniä tuunailuja

Työkiireet helpottivat joten taas tänne konelle pääsi kuulumisia kertoilemaan! Tasan viikko sitten pidin ihanaiset Pomp de lux kutsut ja tupa oli täynnä hyviä ystäviä. Ystävänpäivänä sitä pysähtyy miettimään miten ihania ystäviä lähellä onkaan mutta nyt sen taas muisti konkreettisesti kun koko porukka oli koossa. Tietenkään kaikki ystäväni eivät tuonne kutsuille päässeet. 
  Mallisto oli todella upea kaikkine syksyn väreineen, leikkauksista puhumattakaan. Pää on vieläkin sekaisin. Kovasti pakettia kotiin odotellaan. 


Eräs ystäväni toi minulle kauniita ruusuja jotka ovat piristäneet minua koko hektisen työviikon!

Kesän lopulla sain vihdoin aikaiseksi lähteä kauppaan nimeltä Harjun Paperi joka sijaitsee Jyväskylässä, yläkaupungilla. Tarkka osoite: Yliopistonkatu 6. Harjun Paperi on aloittanut toimintansa 1954 ja ollut aina samoissa liiketiloissa. Uskomattoman ihana liike jossa pieniä ihanuuksia aina nekkukarkeista söpöihin kortteihin..liitutaulukynistä paperipilleihin.

Tykkään kovasti itse tehdä POM POM palloja koristeeksi mutta en ole löytänyt näin kauniin värisiä silkkipapereita mistään..Tarkoitus oli laittaa lilaa ja vaaleanlilaa Pomp de lux kutsuille tarjoilupöydän yläpuolelle..

...ennen kutsuja innostuin kuitenkin virittelemään ne tytön huoneen kattoon!

Hempeitä paperipillejä tarttui mukaan.

Muffinssi tarraa on tarkoitus käyttää johonkin tytön huoneen pikku tuunaukseen.

Vihdoin sain hankittua liitutaulutussin jolla pystyy kirjoittamaan liitutauluun sekä kuvassa rullalla liituperitarraan.

Tykkään säilyttää jauhot yms..kuiva-aineet Italialaisissa purkeissa.(Hillo) purkit olen hankkinut S-marketista.

Eräs ilta kun lapset jo nukkuivat niin kirjailin liitutarroihin jauhojen nimet. Vaikka itse sanokkin niin minusta niistä tulivat erittäin kivat. Piiiitkään aikaan en ole kirjoittanut kaunokirjoituksella mutta se meni suhteellisen hyvin.

Edellisen kesän kesälomareissulta mukaan tarttui mukaan kannellinen ruusutölkki missä säilyvät tytteröisen piirustuskynät.

Namut ja korutkin löytyvät näppärästi.
Nautitaan näistä ihanan raikkaista mutta kuivista syyspäivistä! Täällä jo kovasti viritellään valoja sisälle kuin uloskin, varaudutaan kaamokseen! Joko sinä olet kaivanut valoja esille (ei puhuta jouluvaloista)!

Sanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti